28 marzo
EIKONOS pantallas led para publicidad exterior

Pantalles LED per publicitat exterior, un gran recurs per cridar l’atenció

Resulta cada vegada més difícil impactar a una audiència exigent i experta en obviar qualsevol contingut aparentment promocional. El cas de la publicitat exterior és un clar exemple en el que el públic es recórrer la ciutat sense fixar-se en pancartes, banderes o altres suports. Com podem innovar per sorprendre’ls?

Davant d’aquesta situació, les pantalles LED per publicitat exterior es presenten com un gran recurs ja que el seu format permet connectar amb l’usuari actual i les noves generacions d’una forma més atractiva.

Avantatges del format en un entorn exterior

Integració amb el mobiliari urbà

Si lloguem un espai en un carrer amb un gran número de vianants, hem d’aprofitar al màxim la ubicació concreta per donar-li més valor al propi contingut audiovisual que es mostra. Imagina’t que camines per un túnel de varis metres i el sostre ha estat transformat en una gran pantalla LED que mostra una peixera o un aquari. Segur que et sorprendràs!

Audiència massiva

El carrer és un lloc amb molt tràfic, tan pels vianants com pels vehicles que circulen. El número de persones impactades tindrà un percentatge elevat, pel que la nostra inversió publicitària resultarà més rentable si volem dirigir-nos a un públic genèric.

Interacció amb l’usuari

Per cridar l’atenció, podem fer partícip al ciutadà mitjançant un contingut interactiu i aconseguir, així, que ens recordin positivament.

Recorda la importància de dirigir-nos al nostre públic de manera no intrusiva i que siguin ells quins s’apropin a partir del interès que la nostra projecció els ha generat.

Flexibilitat LED

Un dels avantatges del lloguer de pantalles LED és com ens permet crear formes diverses, gràcies als seus panels modulars adaptables. Això ens ajudarà a l’hora d’adaptar l’equip audiovisual a un espai determinat. 

Rentabilitat d’anunciants

En el cas de les pantalles dinàmiques, podem aprofitar la mateixa pantalla per varis anunciants mitjançant una presentació en galeria d’anuncis.

No obstant, hem de tenir en compte les restriccions de cada lloc i cada situació. En el cas de la publicitat en carreteres, les imatges han de ser estàtiques per evitar distraccions.

Com assegurar-nos de que arriba a l’audiència notable? 

Si volem promocionar la nostra marca transmitent un missatge concret de manera ràpida i directa, hem de considerar certs aspectes en relació al disseny.

Legibilitat a grans distàncies

Per a que el nostre missatge es pugui llegir a varis metres, el text ha de presentar-se amb una tipografia senzilla, fàcil de llegir i a una mida considerable. És preferible també que la quantitat de text sigui la mínima, però suficient com per transmetre el concepte desitjat.

Ús de colors primaris i secundaris

Per no confondre el nostre espectador (i futur consumidor), recomanem utilitzar colors primaris i, en cas necessari, secundaris. Centra’t en els teus colors corporatius i recórrer a games neutrals per complementar el contingut visual.

Fes-ho dinàmic, si t’ho permeten

A diferència d’una lona o cartell, amb una pantalla podem crear presentacions en format de vídeo o imatge en moviment, per assegurar-nos d’aconseguir una major atenció.

No obstant, insistim en la importància d’estudiar la ubicació i la seva normativa vigent per veure si és possible recórrer a formats dinàmics o si, del contrari, estem obligats a produir un contingut estàtic.

Com veus, si aprofites totes les avantatges que et brinden les pantalles de LED per promocionar la teva marca en l’exterior, i tens en compte varis aspectes de disseny que assegurin un mínim d’atenció, estaràs més a prop de captar a l’audiència i complir amb els teus objectius.

Vols llogar una pantalla de LED per la teva nova estratègia de publicitat exterior? Explica’ns què necessites i el servei de lloguer clau en mà d’EIKONOS t’oferirà un servei complet d’equip, instal·lació i consells tècnics per aconseguir els teus propòsits. Parlem!

EIKONOS lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.