30 octubre
Les pantalles Led per esdeveniments exteriors

Les pantalles Led per esdeveniments exteriors

Els esdeveniments en exteriors són molt efectius però també necessiten equips audiovisuals adaptats capaços de suportar les condicions climàtiques i oferir els millors resultats, per exemple, en quan a sonorització, il·luminació i en el cas de les pantalles, visualització.

Quan organitzem un esdeveniment un dels aspectes fonamentals és l’elecció de les pantalles. D’això dependrà la qualitat dels continguts que anem a mostrar i triar el tipus de pantalla més adequada per a exteriors.

Per als esdeveniments en exteriors, les pantalles Led són la millor solució ja que permeten adaptar la seva grandària a conveniència i a més ofereixen bones resolucions i brillo, que permeten la perfecta visualització fins i tot amb l’impacte directe de la llum solar.

Com es formen les pantalles Led?

Les pantalles gegants de LED es poden muntar i desmuntar a gust pel que es poden aconseguir les mides i formes que es desitgin i millor s’adaptin als projectes. El disseny modular és el que permet aquestes opcions, a més d’estar formades per panels molt fàcils de transportar per la seva lleugeresa.

Aquesta característica fa que les pantalles gegants de led es puguin muntar i desmuntar en poc temps, i es puguin transportar còmodament, sense restar robustesa al conjunt una vegada acoblats tots els mòduls i formada la pantalla gegant.

Com triar la pantalla Led que necessitem?

Per a això hem de tenir en compte diferents aspectes o en cas contrari, no aconseguirem l’efecte esperat i el nostre esdeveniment no serà tot l’exitós que caldria esperar. Els panells de led estan disponibles amb diferents característiques i per determinar quina és més encertada ens haurem de fixar en si la necessitem per a exterior o per a interior. A partir d’aquí, podrem pensar altres aspectes.

D’una banda necessitarem saber quina distància hi haurà entre la pantalla i els espectadors que acudiran a l’esdeveniment, ja que no és el mateix una pantalla que es trobarà elevada uns 5 metres per sobre de la gent que una pantalla que estarà al seu mateix nivell a menys d’un metre de distància de les seves vistes.  Aquest paràmetre definirà la resolució de la pantalla, és a dir, la distància que existirà entre els Leds i que donarà una major nitidesa a la imatge.

El següent aspecte important a tenir en compte és la protecció de la pantalla exterior enfront a les inclemències del temps ja que el seu nivell de resistència serà bàsic per a aquestes pantalles. Si no ho tenim en compte i ens sorprèn una intensa pluja, per exemple, la pantalla pot quedar inservible i llavors haurem de fer front a una nova despesa.

El lloguer de pantalles Led és actualment un servei fonamental en l’organització de qualsevol esdeveniment audiovisual en exteriors. Si necessites més informació sobre les pantalles Les de EIKONOS pots visitar la nostra pàgina sobre pantalles Led.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.