26 abril

Pantalles LED en esdeveniments i congressos, l’aliat perfecte.

Sense dubte, un factor clau en els grans esdeveniments i congressos que realitzem és l’attrezzo i la posada en escena. Volem impressionar als assistents, fer que es sentin còmodes i gaudeixin d’una experiència única. En aquest sentit, l’equip audiovisual tenen gran importància i hem de seleccionar els components més adequats en funció de l’acte que es dugui a terme. Les pantalles LED són una posada segura per aquest tipus d’actes, per això a EIKONOS volem mostrar-te totes les seves avantatges.

Bona visibilitat a llargues distàncies i en entorns lumínics desfavorables

Com comentàvem anteriorment, un dels objectius principals és que l’experiència de l’usuari sigui magnífica. Els formats visuals han de fer la informació més accessible, de la mateixa manera que tots els espectadors i participants mereixen veure els continguts audiovisual amb gran qualitat. Les pantalles LED presenten gran visibilitat a llargues distàncies i continuïtat en la imatge, a més d’aportar una capacitat llumínica elevada.

Pot ser que l’esdeveniment es celebri en un lloc amb molta llum natural, en aquests casos l’opció d’utilitzar grans pantalles de projecció queda totalment descartada. Tot i així, la potència lumínica de les pantalles LED es presenta com una solució perfecta. Inclús quan ens plantegem un esdeveniment diurn a l’aire lliure, les pantalles de LED de fins a 6.000 lúmens de brillantor són la solució.

Gràcies a aquestes pantalles de LED podem visualitzar tot tipus de formats multimèdia i transmetre el missatge desitjat als nostres espectadors de manera espectacular. A més a més, aquests panels modulars no tenen un delimitació de mides, de manera que podem muntar pantalles gegants. Sense dubtes, el factor wow! està assegurat.

Quina pantalla hem d’utilitzar en funció del tipus d’esdeveniment?

Tot i les grans avantatges que les pantalles LED ens ofereixen en esdeveniments, hem de tenir en compte la mida i la capacitat del nostre projecte per saber escollir la mida i resolució de la pantalla que millor s’ajusten a la nostra necessitat. Com escollir la pantalla LED més adequada en funció del nostre esdeveniment?

Si el públic es troba molt a prop no té sentit utilitzar una pantalla excessivament gran ja que la gent no podrà veure la imatge en la seva totalitat. Per tant, en els casos en els que tenim al públic molt a prop de la pantalla escollirem pantalles de dimensions reduïdes però amb una resolució major, ja que al estar més a prop necessitarem una major definició. A EIKONOS comptem amb la pantalla Unilumin 2.6mm, ideal per aquest tipus de situacions en les que el públic pot situar-se a tan sols 3 metres de distància.

En situacions en les que el públic es troba a una distància més normal (4, 6, 8 metres), tot i així, utilitzarem pantalles amb un Píxel Pitch major, com 4 o 6 mm, pel que podrem configurar pantalles de mides espectaculars.

En definitiva, les pantalles LED són una solució eficaç i versàtil per qualsevol tipus d’esdeveniment. No obstant és important saber escollir la més adequada per treure-li el major part, per això és sempre bona idea comptar amb l’assessoria d’experts. A EIKONOS, disposem d’un gran equip de professionals que t’ajudaran a resoldre tots els teus dubtes. També oferim un servei de lloguer de pantalles LED de gran qualitat i de diferents característiques en funció de les teves necessitats, que compta amb l’equip, la instal·lació i una assessoria tècnic. Posa’t en contacte amb nosaltres i aconseguirem que el teu esdeveniment sigui un èxit. Parlem!

Eikonos lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.