03 enero

Pantalles interactives per a destacar en una campanya publicitària

Les pantalles interactives en publicitat són un element cada vegada més utilitzat en punts de venda, fires, expositors, esdeveniments, museus, entre d’altres.

Quan parlem de pantalla interactiva ens referim a tot dispositiu que faciliti la relació de la marca amb els clients, sense necessitat d’una gran inversió, tot i que és una cosa que molta gent es pensa.

Sense anar més lluny, qui no ha opinat sobre l’atenció al client rebuda en un comerç a través d’icones amb forma d’emojis? Una cosa impensable fa uns anys, però un gran exemple d’usabilitat al servei del control de qualitat dins les empreses.

L’èxit de la tecnologia interactiva no és casual. El moviment atrau immediatament l’ull humà. Entre altres elements, el dinamisme i els colors ens criden l’atenció, tot convidant-nos a mirar.

Gràcies a les noves tecnologies i totes les dades que ens aporten els diferents dispositius, aconseguim segmentar a l’audiència, conèixer més sobre ella i el seu perfil per encertar en les estratègies de màrqueting i vendes, tot afavorint al retorn de la inversió.

Les pantalles interactives en publicitat fan que l’usuari es converteixi en el personatge principal, deixant que pugui interactuar amb la marca sense observadors ni pressió externa. Milloren de forma notable l’experiència digital amb la marca i, amb això, l’impacte que busquem.

Beneficis de l’ús de pantalles interactives en publicitat

  1. Tant els vídeos com els textos produeixen un gran impacte en el públic.
  2. S’aconsegueix millorar la imatge de la marca i/o el producte mitjançant eines modernes i innovadores.
  3. Es converteixen en un canal d’informació directa amb el comprador, permetent que pugui apreciar novetats del producte, promocions, ofertes o qualsevol altra informació que sigui d’interès per aquest.
  4. Formats adaptats a l’entorn. Podem oferir el contingut en diferents suports, no només en petits dispositius, sinó també en grans pantalles, panells o tòtems, molt habituals en exposicions per la seva versatilitat.
  5. Geolocalització. Podem utilitzar les pantalles interactives a manera de mapa, ja sigui en interior o exterior per ubicar, per exemple, els establiments en un centre comercial.
  6. Espais públics i transport. Les pantalles interactives faciliten les cerques d’informació concreta, com pot ser en terminals d’avió, trens, metro o autobusos. Com que no depèn d’Internet i és multiidioma, ajudem als usuaris d’un determinat servei a realitzar transaccions i resoldre dubtes sense dependre d’equips d’atenció al client 24/7, abaratint costos i millorant l’experiència de l’usuari.
  7. Els continguts es poden actualitzar de forma remota en temps real.
  8. Milloren el record de la marca. Si hi ha alguna cosa que garanteixen les pantalles, és l’impacte en el client final. És molt més fàcil que es recordin de nosaltres amb l’ús de la imatge visual i tecnologies que innoven.

Vols provar enguany les pantalles interactives al teu negoci? Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.