25 abril
Pantallas interactivas multitouch

Pantalles interactives multitouch: la innovació que necessita la teva exposició

L’evolució tecnològica és una de les característiques més evidents del nou mil·lenni. Avui en dia, despertat les emocions dels espectadors a partir del digital i lo interactiu és pràcticament una obligació si volem dirigir-nos a connectar amb un públic acostumat a la digitalització del seu entorn.

La tecnologia multitàctil és una de les innovacions que hem anat incorporant a la nostra rutina de treball, especialment en exposicions, en les que volem impactar amb el nostre contingut, però també amb d’interfície que li proposem a l‘usuari. Per respondre a aquesta realitat, les pantalles interactives multitouch suposen un bon recurs audiovisual per aportar aquest toc d’innovació que necessitem a la nostra exposició.  

El punt de trobada entre persona i ordinador

La fusió del món real amb el virtual es fa a partir d’un simple contacte entre el ser humà i qualsevol tecnologia i més encara en l’actualitat, on aquesta connexió es realitza en temps real, quan el nostra dit toca un botó en una pantalla per realitzar una acció concreta.

Ara seleccionem varis punts, rotem la pantalla, fem zoom, passem de pàgina o retrocedim com si d’un llibre en paper es tractés…, i tot amb el nostres dits. Aquesta “coreografia” a la que ja estem acostumats pot ajudar-nos a explicar els nostres arguments en una exposició d’una forma molt més senzilla ja que no perdem el temps en obrir, tancar i buscar informació, si no que simplement amb un gest intuïtiu podem accedir a allò que vulguem mostrar a la nostra audiència.

Accedir a més informació de forma intuitiva

Abans, teníem un menú fixa en un punt de la pantalla amb opcions limitades. Avui en dia podem tenir tota la informació a la nostra “taula virtual” i moure-ho al nostre gust; amagar imatges, tornar-les a recuperar, mostrar un gràfic antic, modificar-lo al moment… Ara més que mai la tecnologia està a les nostres mans!

D’aquesta manera, en una exposició, mitjançant una presentació amb un contingut interactiu audiovisualpodem mostra informació rellevant que potenciï la nostra idea. 

Entorns col·laboratius, la nova tendència

Una de les noves situacions que apareix gràcies ala interactivitat són els entorns o espais col·laboratius. Mitjançant una gran pantalla, es mostren tots els instruments necessaris per compartir continguts – ja sigui amb persones que estan en el mateix espai com persones que estan en altres localitzacions, però estan a l’altre banda de la pantalla. Per exemple, una exposició que s’està duent a terme amb múltiples seus a la vegada, els diferents grups d’usuaris es poden relacionar entre sí compartir la seva experiència de continguts gràcies a aquest entorn creat.

Amb aquest tipus de pantalles podem crear presentacions, incorporar noves anotacions plantejades durant l’exposició o compartir idees i opinions.

Sense dubte, les pantalles interactives són un element més a la nostra exposició que afavorirà la transmissió de missatges. Tingues en compte que no únicament la pantalla ha de ser interactiva; el contingut també ha d’estar preparat en base una interfície visualment atractiva. Si necessites ajuda per crear un contingut interactiu creatiu i eficaç a la teca exposició, Parlem!

Eikonos lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.