02 mayo
EIKONOS Pantallas gigantes para competiciones

Pantalles gegants per a competicions esportives

Els esdeveniments i competicions esportives són tot un espectacle, ja que no només per la professionalitat dels grans esportistes, el verdaders protagonistes, si no també per les enormes dimensions dels estadis, circuits i pistes, els fans i seguidors que animen als seus esportistes preferits, la tensió de saber qui va ser finalment el guanyador…

Per a que tota aquesta experiència integral es visqui al 100% i ningú es perdi ni el més mínim detall, necessitem comptar amb un bon equip audiovisual que ens informi en tot moment del que passa. En aquest sentit, les pantalles gegants, especialment les pantalls de ledsresulten el material ideal per aquest tipus de trobades. 

Per què LED?

El gran espai que necessiten les competicions esportives ens reclama la necessitat de disposar d’una pantalla que sigui de grans dimensions per a que tot el món pugui veure-la, es trobi en el punt en el que es troba.

De la mateixa manera que en els esdeveniments i en congressos, les pantalles de LED ens ofereixen una bona visibilitat a llargues distànciesja sigui en interior o exterior o en condicions lumíniques desfavorables. De fet, la majoria de les competicions es realitzen a l’aire lliure, pel que ens serà necessari un equip capaç de funcionar sota condicions climàtiques adverses.

També, aquest tipus de tornejos normalment solen realitzar-se de dia, o amb una potent il·luminació si és de nit – per a que tots els assistents puguin veure clarament la mestria dels professionals. En aquestes ocasions, algunes de les tecnologies disponibles no ofereixen una bona definició de la imatge ja que la llum ambiental li suposa un obstacle per mostrar el contingut audiovisual. No obstant, les pantalles LED resolen també aquest handicap.

Quin contingut hem de mostrar a l’espectador? 

Sense dubte, la funció principal de les pantalles gegants en competicions esportives és la d’informar a l’assistent d’allò que se li escapa dels seus propis ulls. No tots estan a primera fila i encara menys a pocs metres de l’espectacle per veure els moviments precisos que determinen el resultat. És per això que l’equip audiovisual ha de servir com a recolzament, fent que l’experiència viscuda sigui molt més intensa.

Per aconseguir facilitar-li tota aquesta informació, tindrem que oferir continguts d’interès com marcadors, imatges en directe, repeticions de les millors jugades, entrega de premis, primers plans dels esportistes… per exemple, en el cas de les carreres de motos o de cotxes, el ranking de posicions sempre apareix en la pantalla, com un element fixa incrustat en el contingut del vídeo que fa que l’espectador estigui permanent ment informat.

Mostra els sponsors i guanya finançament

Un altre dels continguts que pots mostrar per treure-li el màxim rendiment i amortitzar part de l’esdeveniment és fer publicitat dels nostres sponsors, amb aparicions del seu logotip, donant les gràcies per haver col·laborat i mostrant als espectadors qui ha fet possible l’esdeveniment.

Si estàs preparant i col·laborant en l’organització d’una competició esportiva, no t’oblidis de les pantalles gegants i prioritza les que comptin amb tecnologia LED per a que els teus assistents puguin veure de la millor manera un dels esdeveniments preferits. Recorda que pots comptar amb nosaltres per assessorar-te i oferir-te un servei de qualitat i màxima confiança. Parlem!

Eikonos lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.