24 octubre

Passos per organitzar un esdeveniment social

Tots aquells que es dediquen a l’organització d’esdeveniments audiovisuals, així com aquelles persones que per motius de feina o d’una manera privada han hagut d’organitzar un esdeveniment social en algun moment, saben el complicat que és que tot surti perfecte.

Però si els esdeveniments exigeixen alguna cosa és precisament això, que no hi hagi cabuda per l’error o el dubte. Abans de la cita hem de tenir el control de cada element: invitacions, accessos, senyalística, staff, material audiovisual…

Per fer més fàcil la tasca d’organitzar amb èxit un esdeveniment audiovisual de caràcter social hem preparat una checklist bàsica que val la pena tenir a mà per repassar abans del gran moment.

Passos per a l’organització d’un esdeveniment social

Abans de res, hem de definir amb el nostre equip els objectius de l’esdeveniment. A qui ens dirigim, què busquem i quin missatge volem llançar.

Pel que fa a l’antelació amb la qual hem de començar a organitzar cada detall, dependrà de factors com ara: el concepte, la localització, el tipus d’espai o el nombre d’assistents.  

1. Definició de l’objectiu: pensa en una fita a aconseguir que motivi l’organització de l’esdeveniment. Has de determinar quin és el concepte que defineix la jornada i li dona sentit.

2. Planifica amb el temps suficient: tria quin és l’espai més idoni per la cita. S’haurà de prendre la decisió de si es fa en interior o exterior i quina quantitat de públic albergarà. Valora les teves pròpies oficines com a emplaçament si tens un espai disponible, ja que servirà com a perfecte aparador per mostrar la teva empresa i, a més, pot estalviar despeses importants.

3. Contracta una empresa especialitzada. Llevat que comptis amb un background brillant en gestió d’esdeveniments, el més recomanable és externalitzar el servei a una companyia amb experiència. A Eikonos ens avalen més de 30 anys d’experiència gestionant actes i congressos. Demana informació i t’assessorarem.

4. Material audiovisual. En un entorn en el qual preval la tecnologia, no escatimis en eines d’àudio i imatge d’última generació, mostrant la millor cara de la teva companyia. Contempla el lloguer d’equipament si és necessari.

5. Tingues cura de cada detall: catering, sponsors, personal, merchandising… Cuida els teus assistents abans, durant i després de l’acte. Recorda que sense ells l’esdeveniment no té sentit.

6. Enriqueix l’esdeveniment: crea activitats relacionades amb la causa social, motiva als assistents, proposa algun programa de recaptació de fons per a una organització vinculada al motiu social…

Vols organitzar un esdeveniment audiovisual de caràcter social?

Contacta’ns!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.