11 julio
Tendencias de showroom para empresas

Noves tendències en showrooms per a empreses

Una de les millors opcions quan parlem de presentar un producte i les seves avantatges és sens dubte el showroom per empresas. En alguna ocasió hem parlat de com aquests espais poden arribar a convertir-se en tot un esdeveniment.

Parlem d’una sala amb un expositor o un gran espai amb diversitat d’articles. Són habituals en les instal·lacions de moltes corporacions, en els que s’aprofita per donar a conèixer noves games de productes o novetats que arriben al mercat.

 

Perquè un showroom

El benefici immediat esta clar. Ens permet dur el producte o servei fins al client. Aconseguir que aquest el vegi, el toqui, el provi, el senti. Oferim una experiència real. Aquesta interacció que es produeix entre marca, producte i comprador és important a l’hora de reforçar el engagement.

A més, aprofitem el context per a fer branding de la marca a nivell general. Ens posicionem com a tendència, com alguna cosa desitjable, distingit, diferent als nostres competidors. De sobte som apetibles.

 

Showroom per empresas

 

 

Que he de tenir en compte per a la instal·lació d’un showroom per empreses?

 

La ubicació forma part de l’èxit de l’esdeveniment

Un showroom per empreses ha de sorprendre, al·lucinar, enamorar. No val qualsevol lloc, s’ha de fer en el millor lloc. Això vol dir que hem d’ubicar-nos en un espai que ens permeti respectar els valor de la companyia.

 

L’ús d’elements audiovisuals

Un showroom és bàsicament comunicació i els mitjans audiovisuals amplifiquen dita comunicació convertint-la en una experiència vivencial.

Com la il·luminació, pantalles led o mapping que suporten els nostres missatges. Si et fa falta comptar amb un servei d’audioguia per atendre a clients de diferents orígens simultàniament, perquè així reforci la teva relació de proximitat amb el visitant, no ho dubtis; aquest és el moment de mostrar al món el millor del teu producte o servei.

 

Tecnologia RFID

L’atractiu del showroom com a empresa passa per la facilitat de personalitzar les visites i recollir informació.              La tecnologia RFID ens permet identificar a cada visitant mitjans targetes o polseres. A més de fer-los un seguiment durant el recorregut, la informació recollida arribarà a nosaltres pel que la tasca comercial posterior serà molt més fàcil. El client rebrà també un email amb informació ampliada sobre els seus interessos. Ja tenim en marxa la post-visita oferint una passarel·la per continuar la relació i assegurar la venta.

I hi ha més. Ja tenim la informació que volem del visitant i en temps real! Per que no li facilites tancar les seves pròpies compres de manera autònoma a través d’elements com pantalles interactives? El públic gaudeix això de total llibertat durant l’experiència i si necessita ajuda sempre comptarà amb l’ajuda del comercial.

 

La tecnologia RFDI i la base de dades que genera (Big Data), ens ajudaran a fer seguiment dels hàbits del nostre comprador i ens serà molt útil de cara a la renovació, substitució o introducció de nous productes.

 

Per suposat cada Showroom ha de ser únic i dirigit cap a un producte i unes característiques concretes que giren en torn al mateix. Potenciar i posar de manifest les seves avantatges amb el showroom per empreses és una tasca per a la que pots comptar amb l’ajuda d’EIKONOS. Vols més informació? Parlem!

 

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.