31 enero
EIKONOS monta instalación corporativa empresa

Munta la instal•lació corporativa a la teva empresa

A dia d’avui, les oficines i seus empresarials han deixat de ser només “fàbriques” productores de serveis per convertir-se a més en aparadors i ganxos amb els que captar a potencials clients.

Per això, les oficines on el mobiliari es composa únicament de cadires i escriptoris han deixat pas a instal·lacions on comptar amb diferents ambients disposats per atendre a la perfecció cada una de les necessitats que en aquests es desenvolupen: ambients per parlar relaxadament, ambients per fer negocis, ambients per ser productius sense perdre comoditat… Ja no hi ha lloc simplement per atendre, si no per absolutament convèncer, i per a això, us portem les millors instal·lacions corporatives al servei de les diferents necessitats de la teva empresa.

Showroom o demoroom: tendència per a la teva instal·lació corporativa

Quan volem comprar una casa podem fer-ho escollint-la sobre el plànol, però el que ens serveix per absolutament veure’ns viure entre aquelles quatre parets és anant al pis pilor.

El showroom o demorrom són els “pisos pilots” de les empreses: el lloc en el que podem oferir al possible client, inversor, proveïdor o col·laborador l’experiència d’adquirir els nostres productes.

Per això, no hi ha res com dotar al nostre showroom dels millors audiovisuals o recursos que el submergeixin de ple en la immillorable sensació que ofereix la nostra activitat empresarial. 

Una sala de reunions a l’altura

La projecció i ambientació d’una empresa es demostra en la forma en la qual es desenvolupa davant les grans ocasions. Així, si necessitem treure múscul davant d’una negociació o realitza un balanç del compte de resultats, fer-ho en una sala de reunions on cadascú dels oients poden percebre el missatge que li volem traslladar a la perfecció, significarà que estem quan menys a l’altura dels presents.

Per això, la sala de reunions ha d’estar dotada de projectors o pantalles amb unes mesures acordes a la sala, equips de so que retransmetin amb claredat i sense interferències, una bona il·luminació i en definitiva tots els elements que permeten que cada un dels assistents no tinguin problemes en rebre el nostre missatge.

Una oficina coherent amb la nostra imatge projectada

Per últim, mai hem d’oblidar-nos d’un dels elements bàsics que donaran la cara de la nostra imatge d’empresa, que no és cap altra que cosa  que l’oficina, fàbrica o el lloc des del que oferim els nostres serveis directa o indirectament al consumidor.

No hi ha visita completa en una instal·lació corporativa que no acabi per submergir-se en les entranyes de l’empresa. Per això, de res serveis haver transmès una imatge de producció impecable i disseny cuidat, una il·luminació perfecta i recursos audiovisuals de primera categoria si el lloc des del que duem a terme tota la nostra activitat no llueixi en bon estat o no transmeti la mateixa sensació de marca creada.

Espais diàfans, sensació de calidesa i de voler treballar en aquestes instal·lacions, materials de primera… les nostres instal·lacions han de ser igual de coherents que els valors que he volgut transmetre als nostres visitants.

Si estàs pensant en dotar a la teva instal·lació corporativa d’una imatge immillorable amb audiovisuals, pots comptar amb l’experiència i el material audiovisual d’EIKONOS. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.