16 marzo
Posibilidades de la realidad aumentada

Multiplicar sensacions mitjançant la realitat augmentada

A mig camí entre la realitat i la ficció. Les noves tecnologies, junt a bones dosis de creativitat, han aconseguit oferir a empreses, institucions o projectes particulars noves fórmules amb les que impactar al públic com la realitat augmentada.

Aquesta tècnica tracta mitjançant un conjunt de dispositius afegir informació digital i gràfica a un entorn real. Creacions que pel seu realisme són capaces de traslladar al públic una nova dimensió entre la realitat i l’escenari virtual, com succeeix en el sector dels videojocs, on aquestes tècniques estan cada cop més presents.

 La aposta per aquesta tècniques innovadores és un passaport únic i diferent per interactuar amb les audiències. Una forma elaborada de multiplicar les sensacions, impactar en un públic cada cop més familiaritzat amb la tecnologia, a més hem d’aconseguir incrementar la seva capacitat de sorprendre.

Un passaport ple de creativitat per viure experiències úniques 

La realitat augmentada és una perfecta combinació entre el món virtual i el real. Un punt de trobada entre ambdós escenaris a través d’un procés informàtic que ofereix com a resultat una experiència visual única. Es tracta d’un recorregut interessant en el que els usuaris interactuen amb els missatges i comunicacions de les empreses amb una gran carga de valor afegit.

 La presència d’aquestes noves fórmules de comunicació en fires professionals, presentacions i esdeveniments empresarials o actes dirigits a audiències específiques, com el públic infantil, ha anat creixen en els últims anys. Unes tècniques que per a que funcionin requereixen del treball d’equips professionals i amb experiència, capaços d’elaborar creacions de realitat augmentada de qualitat i amb sentit.

La importància d’un bon guió i de tractar amb delicadesa cada detall

En aquest procés creatiu és important treballar amb un estudi previ ben definit i elaborat. Per això, es realitzarà un guió amb calat i pes argumental, així com una tècnica depurada que doti del màxim realisme a aquestes creacions en les que la persona té relació directa amb el món virtual.

Per aconseguir-ho és vital conèixer bé a les empreses a les que s’encarregarà aquest tipus de projectes. Ensenyes que han de reunir una experiència consolidada en el sector de les noves tecnologies i els continguts audiovisuals com és el cas d’Eikonos, amb més de trenta anys de rodatge.

L’impacte i la màgia de caminar entre el món real i el virtual

El repte de cada projecte de realitat augmentada radica així en personalitzar cada creació i fer-la efectiva i impactant. Un treball mesurat al més mínim detall per fer viure al públic una experiència única en la que interactuï amb animals virtuals, amb productes d’una determinada firma que apareixen mentre un camina pel carrer o amb personatges de ficció o objectes de tot tipus que transmetin un missatge.

I és que la presència de la realitat augmentada en esdeveniment d’empresa i fires professionals ha guanyat posicions aquest últim any abanderant projectes sorprenents que han aconseguit cridar l’atenció al públic i situar a les ensenyes en una posició d’avantguarda davant dels seus competidors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.