20 marzo
alquiler de pantallas LED para festivales

Multiplica l’èxit del teu festival amb el lloguer de pantalles LED

Un festival és un esdeveniment en el que intervenen varis factors a l’hora d’aconseguir un resultat excel·lent. No només el cartell determina el seu èxit. La seva ubicació, la organització, el staff, la seguretat, la qualitat tècnica, els diferents serveis que s’ofereixen a l’usuari… Tots aquest factors són peces fonamentals per completar el puzle.

Respecte aquests diversos elements, un paper important el juguen les solucions audiovisuals i, entre elles, les pantalles LED. Un imprescindible en tot gran escenari que es presti. Per sort, cada cop és més fàcil tenir accés a elles gràcies al lloguer de pantalles LED per festivals.

Gràcies al seu sistema modular, ens permet escollir la mida i forma que millor s’adapta a les nostres necessitats. A més, la seva capacitat lumínica facilita l’emissió del contingut en alta qualitat, inclús en entorns amb molta llum o amb incidència directa del sol.

Per què pantalles LED? 

És simple, una pantalla LED aporta valor a l’esdeveniment de múltiples maneres:

Si ens trobem davant d’un festival de grans dimensions és possible que gran part del públic no pugui apreciar amb detall el que succeeix sobre l’escenari. La gent necessita veure de a prop que està passant per gaudir de la festa i sentir un vincle únic amb els grup que admira.

Les pantalles LED permeten la retransmissió de continguts en directe, així que podràs apropar l’escena a qualsevol racó.

Reforcen l’escenografia i la decoració. Combinar les possibilitats d’una pantalla LED amb la posada en escena dels protagonistes ajudarà en gran mesura a millorar la qualitat de l’espectacle. Mostrar vídeos per donar suport a una cançó, jugar amb efectes visuals i l’acústica, etc.

Són idònies per introduir un patrocini. Els sponsors i partners que t’acompanyin en l’esdeveniment, estaran encantats de que la seva marca estigui en els suports de major visibilitat. Utilitza les pantalles en els descansos per projectar els logos dels patrocinadors així com altra informació que pugui ser útil amb el públic.

Ens permeten ampliar continguts i informació. Més enllà del que succeeix pròpiament en el festival, podem aprofitar la presència de pantalles LED per comunicar als assistents l’agenda, influir spots, videoclips, cartells… Les imatges capten fàcilment l’atenció dels que estan presents. A nosaltres les pantalles ens ajuden a complementar la nostra oferta, als fans a estar entretinguts i ben informats.

Reforça la imatge corporativa. El públic es deixa impressionar molt per la posada en escena i la qualitat i quantitat de medis tècnics. Si cuides aquests detalls i et preocupes per la qualitat de tots els elements del festival, també els audiovisuals, la percepció del teu visitant serà positiva i aconseguiràs que parlin bé de tu.

 

Quines pantalles necessitem? 

Trobem pantalles LED amb diferents característiques i l’elecció d’una o altra dependrà de diversos aspectes. Un dels aspectes a tenir en compte és saber si el nostre esdeveniment es durà a terme en interior o exterior.

A partir d’aquí, caldrà valorar l’assistència que esperem, la ubicació de la pantalla i la forma de l’espai. No són les mateixes necessitats quan ens dirigim a un públic de 700 persones que per 10.000, tampoc quan el públic està, per exemple, distribuït en una àrea dispersa o ubicat en un recinte estret.

En base a això, haurem d’assessorar-nos adequadament per encertar amb les seves dimensions, jugant amb els diferents mòduls; així mateix, escollirem entre pantalles des de 2,6mm fins a 20mm o més. Aquest últim paràmetre es refereix a la separació existent entre els leds, els píxels, i determina la nitidesa de la imatge a una certa distància.

Com veus, cada factor importa i ha de tenir-se en compte per generar l’experiència perfecta del nostre festival.

Necessites el recolzament d’un equip expert en audiovisuals per esdeveniments musicals i concerts? No t’oblidis de comptar amb el teu equip de confiança. Parlem!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.