18 julio

Monitors LCD LED per stands en fires o salons

Has decidit apostar per la presència de la teva marca en una fira o saló amb un stand que reflecteixi clarament la identitat corporativa i valors de la teva empresa? Segurament hagis començat a investigar i sabràs la importància de comptar amb un bon equip audiovisual ja sigui com un reforç o com display principal. 

Els monitors LCD LED per stands són un d’aquests recursos audiovisuals que t’ajudaran a captar el interès d’un major número d’assistents, a més de transmetre el teu stand com un espai més innovador respecte a altres competidors i mostrar contingut audiovisual amb una excel·lent qualitat d’imatge.

 

Alt rendiment dels monitors LCD LED

Cada vegada més, ens preocupem per entendre les múltiples utilitats que els recursos audiovisuals ens ofereixen i així saber escollir el millor format que s’adapti a les nostres necessitats. Entendre com funciona el material audiovisual que utilitzarem en el nostre stand per optimitzar-lo de la millor manera possible no és tasca fàcil i en la majoria dels cassos és recomanable comptar amb l’assessoria de tècnics audiovisuals professionals.

Per això, profunditzarem per conèixer més de prop aquests monitors.

Podem diferenciar dos tipus de monitors LCD en funció de la il·luminació: fluorescent (monitors LCD tradicionals) o LED (els més actuals). 

 

Un dels aspectes clau pel que els monitors LCD LED són l’aposta guanyadora és la millora de rendiment respecte als que utilitzen una il·luminació fluorescent, a més de permetre’ns estalviar en el consum energètic i ser una tecnologia més respectuosa amb el medi ambient – no requereix de mercuri o vapor de mercuri per ser produït.

 

Una solució audiovisual pel teu espai corporatiu

Els monitors LCD LED compten amb diferents dimensions i resulten molt funcionals ja que podem integrar-los en diferents ubicacions del nostre espai i donar varis usos als equips.

Per exemple, integrar-los en la part d’exterior del stand per atreure als assistents, col·locar-los com a display principal en un espai de demostració de producte o deixar-los com a suport que reforci tota la identitat del stand mitjançant animacions corporatives.

Pensa en les necessitats del teu negoci per mostrar al públic de la millor manera el teu producte o servei i veuràs de quina manera podràs aplicar un monitor.

 

El futur dels monitors de vídeo

La velocitat d’innovació en la tecnologia de monitors de vídeo és molt alta. El fet que siguin també un producte de gran consum provoca novetats constants com el QLED y OLED.

En el sector professional, necessitem que les tecnologies es consolidin per assegurar productes duradors i de gran fiabilitat pel seu ús intensiu. Veurem quines tecnologies seran les que es quedin.

A EIKONOS som experts en complir amb les necessitats dels nostres clients, especialment quan es tracta del lloguer d’equips per a stands. Tenim a la vostra disposició un bon equip de monitors LCD LED per aconseguir que el vostre espai corporatiu en fires i salons comptin amb la tecnologia adequada i transmeti el missatge i valors que desitgis. Busques monitors pel teu pròxim esdeveniment o stand? Parlem!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.