22 enero

Mobile World Congress 2019: muntatge audiovisual per a stands

Arriba l’edició del Mobile World Congress 2019, el major esdeveniment de tecnologia mòbil del món. La cita ha guanyat en interès a nivell mundial amb el pas dels anys i és una oportunitat única per a presentar novetats corporatives i de producte a nivell global.

Quatre dies amb una agenda d’infart on s’esperen novetats com el primer mòbil flexible de Samsung o el nou Smartphone de Xiaomi amb tres càmeres integrades. No faltaran els “cotxes connectats” i nous sistemes de control de trànsit on els semàfors deixaran de tenir sentit ja que els vehicles podran incorporar sistemes de detecció d’obstacles en temps real, fet que pot marcar un abans i un després en el model de conducció actual.

Desaprofitar un moment com aquest és imperdonable, així que comptar amb els millors recursos i suports és imprescindible.

 

Alguns elements que has de cuidar al detall en el muntatge audiovisual per a stands

  • Stand: ubicació, decoració, mobiliari, il·luminació, so, pantalles, expositors… Has de tenir en compte que no es tracta només de muntar el stand, si no que comporta estudis previs per a la seva perfecta integració en l’entorn estètic del stand. Això permetrà també que l’equip pugui rendir tot el que s’espera d’ell.

Un element imprescindible en certàmens d’aquesta categoria són les pantalles LED, un equip que et garantirà la definició, lluminositat i cridar l’atenció del teu stand.

 

  • Diferenciació de la competència: cal destacar per a captar l’atenció dels assistents i mitjans. Val la pena invertir en innovació i comptar amb el suport dels millors equips creatius per a donar la visibilitat que es mereixen els nostres productes i serveis.

 

  • PR i comunicació: estàs en el millor escenari per a fer-te un forat en els horaris de primer time de programes de notícies i d’actualitat. Aconseguir-ho no és casualitat. Confia en l’experiència d’una agència o expert en mitjans de tecnologia per a programar entrevistes.

 

  • Lloguer d’equips audiovisuals: el so, la il·luminació i especialment tots els equips de vídeo creen ambients i transmeten imatge de professionalitat i modernitat en fires i esdeveniments. Cuidar aquests recursos serà una de les claus per a la visibilitat i perduració en el record dels assistents.

 

En Eikonos comptem amb experiència en el muntatge audiovisual per a stands i fires dins del Mobile World Congress. Coneixem bé les seves particularitats i l’envergadura de la cita.

 

 

Lloguer de material audiovisual per al Mobile World Congress 2019

Amb el servei de lloguer de material no t’hauràs de preocupar de traslladar material, bé si et desplaces des d’Espanya o véns des d’altres parts del món. A Eikonos tenim a la teva disposició tots els equips que necessites per a destacar davant la competència i cridar l’atenció del major nombre de clients i proveïdors.

Tens dubtes sobre el muntatge audiovisual per a stands? Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.