27 marzo
organizar un evento en Barcelona

Millors localitzacions a Barcelona per organitzar un esdeveniment empresarial

Cada detall suma quan iniciem el procés d‘organització d’un congrés empresarial.

La localització i el context en el que es desenvolupa forma part de les seves peces fonamentals per diversos motius: ha d’estar alineat amb la imatge que desitgem projectar de l’empresa, ens ha d’ajudar a potenciar els valors i, entre altres punts més, determina el clima, la intenció i l’ambient que busquem generar.

Trobar la ubicació idònia no és una tasca fàcil. Per això, mereix la pena deixar-nos assessor per experts en esdeveniments. Això ens ajudarà a conèixer llocs singulars dels que inclús no sabíem la seva existència. Per sort, tenim al nostre entorn un clúster d’agències de comunicació i organització d’altíssim nivell per acompanyar-nos.

Barcelona és una ciutat ideal per oferir la millor imatge de nosaltres mateixos. Avui fem una recopilació d’algunes de les localitzacions més boniques on EIKONOS ha tingut la sort de desenvolupar diferents projectes pels nostres clients. En quin escenari t’agradaria celebrar la pròxima convenció de la teva empresa? Si aquest any planeges organitzar un esdeveniment a Barcelona, compta amb l’equip d’EIKONOS.

 

Emplaçaments per crear un ambient a la teva mida al planificar un Congrés 

Antiga Fàbrica Damm

Un edificio muy arraigado por la historia que lo define. La fábrica de cerveza Damm comenzó a funcionar en el año 1905. En 1992 dejó de producir cerveza para pasar a convertirse en un punto neurálgico del ocio y la cultura catalana. Cuenta con el valor añadido de que se trata de un bien catalogado de Interés Documental y alberga diferentes festivales a lo largo del año.

Un edifici molt arraïmat per la història que el defineix. La fàbrica de cervesa Damm va començar a funcionar a l’any 1905. Al 1992 va deixar de produir cervesa per passar a convertir-se en un punt neuràlgic d’oci i la cultura catalana. Compta amb el valor afegit de que es tracta d’un bé catalogat d’Interès Documental i alberga diferents festivals al llarg de l’any.

El passat any 2017, EIKONOS va col·laborar una vegada més en l’última edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català. Ens vam encarregar del muntatge d’una pantalla ED de 5×3 metres, formada per 60 mòduls LED d’alta resolució.

Palau Robert

Palau Robert està ubicat en una de les millors zones de la ciutat comtal, just a l’encreuament de Passeig de Gràcies amb Avinguda Diagonal. Acull importants mostres de fotografia i altres disciplines artístiques. Les característiques de la seva façana i interiors aporten l’elegància i sobrietat d’un edifici clàssic i ben cuidat com aquest.

Allà vam col·laborar en la presentació de la cinquena temporada de Master Chef, encarregant-nos de la part audiovisual aportant una enorme pantalla LED mòbil.

Poble Espanyol

El Poble Espanyol és un escenari especial. Per les desenes d’edificis a escala real que conté, pels artesans que treballen allà, per la seva amplitud, per ser un espai exterior… Si alguna cosa defineix aquest lloc és la seva singularitat.

Amb el club efímers Hivernacle, des d’EIKONOS vam tenir el plaer de muntar una pantalla LED corba i encarregar-nos del directe de càmeres. Com sempre, la il·luminació i el so són elements cau per dotar a l’esdeveniment que organitzem del clima adequat pel tipus de públic, hora, activitats, etcètera.

 

Sense dubte, Barcelona és una ciutat que respira creativitat, innovació i resulta una localització ideal per organitzar esdeveniments audiovisuals amb els que assegurar una bona experiència als nostres assistents i col·laboradors.

Necessites assessorament per equipar aquest espai únic que et permeti oferir la millor cara de la teva empresa a Barcelona? Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.