11 febrero

El material audiovisual que hi ha darrere els esdeveniments més famosos

Tot i que a simple vista l’organització d’un esdeveniment pot semblar una tasca senzilla, la veritat és que exigeix una exhaustiva coordinació d’equips i coneixement per a aconseguir que surti impecable. A més, els grans esdeveniments compten amb material audiovisual d’última generació, que fa possible la seva espectacularitat i el fet que es converteixin en cites memorables. És impossible imaginar una Super Bowl sense escenaris increïbles, espectacles de música, llums o pantalles gegants.

Material audiovisual per a un esdeveniment

L’equipament audiovisual necessari perquè l’esdeveniment resulti exitós està format en la major part per elements de la imatge, el so i la il·luminació com ara pantalles LED o monitors de plasma que es programen de diferents maneres.

Darrere de cada pantalla hi ha una tecnologia que la suporta per a mostrar un contingut exclusiu des d’un equip informàtic o per a reproduir el que succeeix a l’escenari o camp de joc, augmentant així la seva visibilitat.

Per altra banda, als esdeveniments de gran envergadura es poden incorporar talons de projecció i drons amb càmeres 4K, videowall o pantalles de gran format. Si el que es busca és causar un gran impacte amb el públic assistent, es pot utilitzar so envoltant i projeccions d’animació 3D. Així mateix, en esdeveniments que duren diversos dies o es desenvolupen de nit o sense llum natural, la projecció als edificis situats a l’exterior a través de la tècnica de mapping audiovisual aconsegueix resultats espectaculars.

En el cas de grans conferències en les quals hi ha assistents d’altres països que parlen diferents idiomes, es recomana comptar amb sistemes de traducció simultània.

Pel que fa a solucions de so i en funció de la mida del recinte i la quantitat de públic, es poden requerir amplificadors, micròfons (sense fil o fixes), consoles de mescles per a distribuir el so i altaveus.  

Veient la magnitud de tot el material audiovisual necessari, en tot gran esdeveniment no pot faltar un equip de professionals que s’encarregui del seu muntatge i bon funcionament durant el desenvolupament d’aquest. A Eikonos posem a la teva disposició el nostre equip tècnic amb molts anys d’experiència per a que tot surti perfecte.

T’acompanyarem durant tot el procés de producció i t’assessorarem en les millors solucions audiovisuals i en la gestió del lloguer del material necessari. Sumem més de 30 anys d’experiència en la prestació de serveis per a cobrir qualsevol necessitat audiovisual en esdeveniments i instal·lacions sense importar la seva magnitud. Necessites més informació? Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.