14 mayo

Quin material audiovisual necessito per a organitzar un esdeveniment exterior?

L’organització d’un esdeveniment requereix d’una cuidada estratègica però si a més la cita és en el exterior, afegim un extra de dificultat que ve donada, sobretot, per la il·luminació i el so.

Si ja tens clara la localització de l’esdeveniment en el qual estàs involucrat, el següent pas recomanat és contactar amb una empresa especialitzada en audiovisuals, com és el cas d’Eikonos, per a posar sobre paper totes les oportunitats que ens presenta l’entorn, així com les limitacions i triar el millor material audiovisual per a esdeveniment exterior.

Per sort, en el mercat existeixen sofisticades solucions en pantalles que faran que, fins i tot en difícils condicions lumíniques, es pugui veure el contingut que pretenem mostrar amb el contrast adequat. Agafa nota d’aquestes soluciones audiovisuals per a esdeveniments exteriors!

 

Checklist de material audiovisual per a esdeveniments exteriors

Triar les pantalles adequades: el primer és saber diferenciar entre les pantalles LEDs per a exteriors o interiors. En segon lloc, hem de conèixer la distància que hi haurà entre la pantalla i els espectadors i el tipus de projecció que tindrà la pantalla, així com els projectors i altres equips auxiliars que necessitarem.

Si optes per equips d’última generació, valora el lloguer de pantalles LEDs, o fins i tot  l’opció de llogar pantalles LED amb remolc, si busques alguna cosa més còmoda. Evitaràs incórrer en costos innecessaris i a assumir material molt car al qual trauràs poc partit. La pròpia empresa que et gestioni el lloguer assumirà el seu transport i col·locació. D’aquesta manera també garanteixes que arriba en perfectes condicions, cosa que no sempre podem controlar quan tenim el material en magatzems de l’oficina, manipulats per gent inexperta, trasllats d’un punt a un altre amb embalatges deficients, etcètera.

Per la teva part, hauràs de tenir ben definit què vols comunicar i projectar, podent externalitzar en un equip de disseny gràfic el seu muntatge. En alguns casos necessitaràs vídeos de gran format, en uns altres casos retolació, imatges, adaptacions de vídeos corporatius, publicitats… Serà important que es vegi en alta qualitat perquè no hi ha res pitjor que projectar un contingut i que aparegui pixelat o a baixa qualitat. Tot el que emets parla de la teva marca i organització.

El so, un altre element a mimar: de la mateixa manera que cada solució en imatge és un món, amb l’àudio és semblant. En funció de la finalitat de l’esdeveniment, si hi ha escenaris, el tipus de públic, etcètera, necessitarem uns elements o uns altres. De manera general, inclou en el teu checklist micròfons, altaveus i confirma que la part de megafonia està correctament resolta. D’ella depenen els sistemes d’avisos i seguretat.

Pensa que el teu públic, independentment de la seva edat, compta amb sofisticats dispositius que ofereixen un àudio i una imatge de qualitat HD en molts casos. Com a organitzador, no pots tenir un nivell inferior a ells, si no vols decebre.

Si necessites organitzar una cita a l’aire lliure, a Eikonos t’ajudem.

Ens encarreguem de proporcionar-te tot tipus de material audiovisual per a esdeveniments exteriors i disposem d’un ampli equip de tècnics especialitzats, amb dècades d’anys d’experiència. Parlem!

 

Equips audiovisuals de lloguer amb Eikonos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.