15 enero

Lloguer de pantalles LED gegants: ús i aplicacions del gran format

La versatilitat que posseeixen les pantalles LED és un dels motius pels quals el seu ús s’ha estès tant en els últims temps. Per fi tenim al nostre abast l’oportunitat d’emetre en tamany gegant a una qualitat altíssima. D’altra banda, serveixen per a exterior i suporten entorns de molta llum, fins i tot natural. Què més podem demanar?

Els models de servei que són tendència, com els basats en el lloguer de pantalles LED gegants, fan que les puguem incloure en els nostres pressupostos sense haver de fer grans inversions.

 

Segons estudis realitzats, les pantalles LED fan que els esdeveniments siguin més accessibles, rentables i eficaços.

 

Ara bé, d’acord amb les característiques de la nostra ciutat, hem de saber quin és el model més adequat per a cada cas. En els interiors sempre funcionaran millor els 1200 – 1500 NITS de potència, mentre que en esdeveniments d’exterior es recomana comptar amb 5000 – 6000 NITS per a garantir una bona qualitat d’imatge amb llum solar.

Addicionalment, s’ha de tenir en compte que les capacitats de la pantalla en representació de la imatge dependran del seu píxel pitch, és a dir, la distància entre els LEDS/píxels de la pantalla, expressada en mil·límetres.

 

Principals aplicacions del lloguer de pantalles LED gegants

  • Comerços i centres comercials. Les pantalles LED gegants indoor i outdoor atreuen i capten l’atenció dels centenars d’usuaris que circulen cada dia.
  • Espectacles i concerts. Faciliten que els assistents sàpiguen el que ocorre en els escenaris i se salva la falta de visió des de tots els angles. També permeten visualitzar a través de la retransmissió de càmeres als artistes preferits o poder contemplar els efectes de grafisme que completen l’estètica del propi show.
  • Instal·lacions esportives. Encara que el seu ús habitual en l’ecosistema esportiu sol ser el de marcador, és una realitat que les seves possibilitats s’estan ampliant cap a la publicitat i retransmissió de l’espectacle en directe (o straming).
  • Anuncis en façanes. Avui en dia són moltes les empreses que s’estan sumant a les campanyes adaptades a les façanes dels edificis a través de pantalles LED gegants, deixant, d’aquesta manera, enrere els anuncis estàtics.

 

Perquè llogar una pantalla LED gegant?

  • Gran qualitat d’imatge i resolució. Aquestes pantalles es troben dissenyades especialment per al lloguer i muntatge en interior on es busqui gran qualitat d’imatge i resolució.
  • Idònia per a entorns lluminosos. Les pantalles LED gegants són la millor solució per a mostrar continguts audiovisuals en llocs en els quals la projecció no arriba a causa de la contaminació lumínica.
  • Gran versatilitat. Les pantalles LED gegants s’emmotllen a qualsevol configuració. Comptem amb formats com  l’estàndard 16×9, tòtems informatius verticals, videowall de 39×9, entre altres configuracions disruptives.

 

Preparat per a multiplicar l’èxit del teu projecte amb el lloguer de pantalles LED? Si tens en ment el lloguer d’una pantalla LED gegant, en Eikonos t’ajudem a trobar la millor solució audiovisual. Ja sigui per a un esdeveniment, un comerç o una instal·lació, oferim atenció personalitzada per a estudiar el teu projecte i així recomanar-te l’equip audiovisual més idoni. Parlem!

Eikonos equips audiovisuals de lloguer

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.