27 noviembre

Lloguer de pantalles LED amb remolc per a gires promocionals

Les gires promocionals més al·lucinants tenen un denominador comú: fan un ús excepcional dels elements audiovisuals per a captar als espectadors.

És difícil imaginar un gran concert, esdeveniment, espectacle, presentació… a on no hi hagi pantalles gegants, efectes lumínics o un so perfecte. Però aquests elements no són propis de grans gires. És quelcom que podem extrapolar a qualsevol convocatòria i que hem de cuidar al detall.

Pensa-hi. Quines eines has utilitzat fins ara perquè la teva cita sigui el més convincent, atractiva i inoblidable? El lloguer de pantalles LED amb remolc per a esdeveniments és una de les solucions de major creixement en la indústria de producció i esdeveniments en viu.

Agregar personalitat i una dimensió diferent a la teva gira és possible. Les pantalles LED no requereixen gairebé d’instal·lació. Llestes per a ser utilitzades allà a on pugui accedir el remol, també cobreixen un gran camp de visió amb la seva elevació controlable i compten amb una alta rotació. Per naturalesa, són adaptables i es poden configurar per a complir una sèrie de funcions diferents en configuracions de qualsevol mida.

Si bé és cert que la gran majoria de les persones pensen que els lloguers de pantalles LED tenen sentit per a grans esdeveniments, la veritat és que aquestes pantalles poden ser utilitzades en una àmplia gamma d’escenaris en viu i entorns molt més comuns com: stands de fires, esdeveniments corporatius i reunions, així com a transmissions i gravacions de televisió en viu.

 

Les pantalles LED, útils en fires i representacions

A Eikonos tenim un enfocament integral per a la integració del lloguer de pantalles LED per a gires promocionals i sabem l’important que és transmetre el teu missatge de forma adequada.

No tot val, de la mateixa manera que no qualsevol suport pot fer arribar el teu comunicat de forma idònia. Per això, t’assessorem personalment i comptem amb un equip tècnic que dóna suport durant tota la durada del congrés, perquè no hi hagi espai per a les improvisacions ni l’error.

Quantes vegades has llogat material únicament pel dia de la convocatòria per a estalviar costos i arriba el moment que no saps utilitzar-lo? Com et sents quan comença una presentació i comença a fallar l’equip, el so, la imatge i ningú del teu equip és expert en audiovisuals? Al final, s’acaba transmetent just la imatge contrària: desordre i caos.

 

Per què apostar per les pantalles LED en esdeveniments?

Esdeveniments dinàmics
En primer lloc, aposta per les últimes tendències de la producció en viu i desperta el dinamisme en la forma de consumir el contingut audiovisual. No et limitis a mostrar el teu producte, fes que els assistents interactuïn amb ell i aportin valor a l’esdeveniment.

 

Lloguer innovador en tecnologia LED
Els efectes visuals captivadors tenen el poder de fer o desfer el teu esdeveniment. Amb les pantalles LED de lloguer i sotware de control, tens llibertat per a crear els efectes que desitgis sense limitacions. Pensa en el motiu del teu esdeveniment, els objectius que vols complir i el missatge que vols transmetre per a connectar amb nous públics o amb el teu públic més fidel.
Comunicar-te amb la teva audiència mitjançant un format audiovisual pot repercutir positivament en l’experiència de l’esdeveniment i despertar l’interès de noves generacions.

 

Personal expert
El nostre personal compta amb l’experiència necessària per a proporcionar-te l’atenció i el suport tècnic que necessites. A més, amb el model de lloguer per a esdeveniments audiovisuals sempre tindràs el control sobre els costos. Deixa el teu projecte en bones mans, on no hi ha cabuda a la improvisació.

 

Vols organitzar una gira promocional de la teva marca o nou producte i no saps per on començar? Vols comptar amb una pantalla LED amb remolc per a esdeveniments? Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.