05 junio

Lloguer d’equips de so i pantalles, imprescindibles per concerts i gires

Quan parlem d’una gala musical i la gestió de recursos que porta, a tots ens ve la idea d’invertir en equipament per cobrir les nostres necessitats.

Cada escenari, cada ocasió, és diferent, i per això els recursos tècnics han d’adaptar-se. Què millor, doncs, que llogar els equips pels concerts, el just i el necessari per a cada projecte.

L’èxit no és fruit de la casualitat, sinó que passa per la correcta harmonia de tots els elements que surten a escena. L’equip humà és determinant, però hi ha altres factors que marquen un abans i un després, com la tecnologia amb la qual operem.

Estar a l’última implica prendre decisions importants donat que la inversió pot ser important, però mai oblidem que és essencial escollir un equip d’experts que sàpiguen rendibilitzar tota aquesta tecnologia.

El lloguer d’equips per concerts és una alternativa excel·lent que ens ajudarà a tenir disponibles els millors professionals juntament amb els equips audiovisuals més actuals del mercat i així comptar a cada cita amb els elements que necessitem.

 

La importància de l’audiovisual als concerts i gires

  • LA QUALITAT DEL SO

Les nostres oïdes s’han acostumat a escoltar la música amb total nitidesa, el que crea unes expectatives que no podem defraudar al concert.

Una distribució adequada, una potència proporcional i tenir cura de la intel·ligibilitat del so, garanteix la satisfacció del nostre públic proporcionant-li l’experiència inoblidable que esperava.

Alquiler de equipos para conciertos

 

  • EL PREDOMINI DE LA IMATGE

Difícilment avui podem pensar el negoci de la música deslligat de la imatge. Des de fa dècades, amb la introducció del videoclip, no concebem les cançons sense un acompanyament visual sigui per mostrar una suggeridora coreografia o acompanyar el tema amb un autèntic curt cinematogràfic. Per això, el públic necessita també l’estímul visual per completar la seva experiència.

Arribats a aquest punt, a un concert en directe les pantalles led es converteixen en imprescindibles per recolzar la connexió audiovisual de l’artista amb els seus seguidors. A més, no només actuen com una pantalla tradicional on visualitzar el vídeo sinó es pot convertir en un element escenogràfic més.

Amb aquestes pantalles podem crear formes corbes, puzles i fins i tot superfícies en moviment on projectar tant la imatge ampliada dels artistes com contingut vídeo-gràfic o decoratiu.

 

El so, essència del moment, junt amb les pantalles, que ens ajuden a acompanyar la història amb imatges i acostar l’escenari al públic, són part indispensable si volem donar singularitat al nostre treball i aconseguir quelcom extraordinari.

 

  • PER A QUALSSEVOL FORMAT

Un concert fora de gira, un recinte singular o la participació en un festival, requereixen diferents solucions per garantir la màxima qualitat audiovisual.

No sempre trobem els mateixos mitjans a tots els concerts, d’aquí que cadascú tingui el seu estil i converteixi cada sortida a l’escenari en quelcom particular. Què t’agradaria incloure al teu esdeveniment? Pantalles  LED gegants, retransmissions en directe, comptar amb diferents projectors,…?

Sigui quin sigui el format o l’envergadura i escenografia del show, els equipaments audiovisuals són bàsics si volem aconseguir una acústica de qualitat, portar el nostre missatge al públic, diferenciar-nos de la resta i donar un espectacle que pugui quedar gravat a les retines dels nostres fans.

Des d’Eikonos treballem estretament amb tu estudiant les teves necessitats i adaptant-nos a aquelles per aconseguir el resultat que busques. Si vols oferir un ambient adequat i una qualitat a l’alçada dels millors, explica’ns la teva idea i la farem realitat. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.