07 diciembre
Alquilar equipos audiovisuales es muy práctico para las productoras

Lloguer d’equips audiovisuals que ajuden a una productora a presentar treballs impecables

Hi ha ocasions en els que una productora pot trobar-se en una situació de necessitar llogar certs equips. Pel seu alt preu de compra, resulta una inversió que cal amortitzar. I si no saps quant ús li pots donar, sempre és millor dirigir-te al lloguer d’equips audiovisuals com a fórmula màgica per aconseguir tot el necessari per desenvolupar i presentar els treballs de la millor manera possible. D’aquesta manera, podràs accedir a gran quantitat d’equips tècnics que et fa molt més senzilla la tasca, tan de gravació com d’edició. La il·luminació, el so, un bon cablejat, els processadors, els portàtils, les mescladores, la projecció… són només alguns dels elements que pots optar per llogar. 

La salvació per a les productores independents 

El món de la producció audiovisual pot ser molt complicat, sobre tot per totes aquelles petites productores independents. Aquestes han de saber com moure’s entre projectes molt diferents entre sí que tenen necessitats tècniques completament diferents. Abastar-ho tot amb materials propis seria realment difícil. A més a més, moltes vegades es tracta d’equips només per un sol propòsit, en principi, el qual fa que sigui un disparat fer una forta inversió.

Aquest tipus d’empresa porta per insígnia l’alta la qualitat dels seus projectes, una cosa que s’aconsegueix gràcies a divers material tècnic que els possibilita treballar per aconseguir els objectius estètics i narratius que es persegueixen. Unes finalitats que poden assolir-se amb aquest baix cost si en lloc d’optar per la compra d’equips es contempla la possibilitat de llogar-lo, tan per dur a terme les gravacions amb la tipologia de càmera més adequada, així com els sistemes de il·luminació i so; com per a la postproducció.

Una ajuda per a les productores especialitzades

Unes altres de les beneficiades en el lloguer d’equips audiovisuals són les productores especialitzades. Aquestes normalment es circumscriuen a un sol àmbit d’actuació, però pot donar-se la circumstància especial de que hagin de realitzar un determinat projecte per un dels seus clients o per un nou contacte que discerneixi per un nou camí. En aquests casos, en lloc de comprar els equips per dur a terme un sol treball, sempre és millor considerar el lloguer d’equips que els ajudarà a desenvolupar els seus projectes amb tota la qualitat que els caracteritza.

Presentacions: moments en els que no s’ha d’escatimar

Les productores han de prestar especial importància al moment en el que presenten els seus treballs. Els medis audiovisuals utilitzats òbviament poden influir en l’experiència dels assistents a la presentació. Els monitors, les multi pantalla, els projector… Tot això pot jugar un paper important, donant espectacularitat al moment en el que el projecte sigui exposat davant del públic pel que ha sigut creat. Potser sigui una presentació per a una empresa, l’organització d’un petit festival de cine o un acte en un centre cultural. Sigui quin sigui l’entorn en el que tingui lloc, comptar amb els millors equips ens ajudarà a mostrar el producte final de la millor manera possible.

Les pantalles LED, per exemple, ofereixen gran format i alta capacitat lumínica. A més a més, poden fer-se servir tan per interior com exteriors (permeten una bona visualització tot i les condicions adverses com el sol). També podem tenir en compte els videowalls, les pantalles de plasma y TFT o l’efectista opció del multi pantalla.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.