13 febrero
alquiler audiovisual en Barcelona

Lloguer d’equips audiovisuals a Barcelona, la solució per a esdeveniments

Barcelona és un punt neuràlgic de congressos i esdeveniments corporatius a escala mundial. Així es registra en el rànquing que elabora anualment l’Associació de Congressos i Convencions Internacionals (ICCA), on Barcelona està al capdamunt, junt amb París i Viena. Només en 2016, Barcelona va rebre 422 congressos internacionals, segons Barcelona Convention Bureau (BCB).

Els motius? El seu clima, l’aire cosmopolita, la bona connexió amb la resta d’Europa. Així mateix, cal destacar que compta amb una immensa capacitat hotelera i multitud de llocs turístics per convèncer als interessats en l’esdeveniment a passar uns dies a la ciutat.

No és menys cert que Barcelona disposa actualment d’un potent conglomerat d’empreses de serveis audiovisuals capaç de donar cobertura a altíssim nivell en els esdeveniments més complexes i rellevants.

Si estàs convençut de que la ciutat comtal és clau, a Eikonos t’ajudem a que la part tècnica i el lloguer audiovisual a Barcelona sigui fàcil i professional.

Els temps canvien en la organització d’esdeveniments

Per a que el nostre esdeveniment acapari totes les atencions, hem de posar tots els nostres esforços en estar a la avantguarda en disseny i organització.

No només els nostres ponents han de ser els millors; el conjunt ha de ser de deu, des de que l’assistent accedeix a la celebració fins que surt després de gaudir de la jornada que li havíem preparat.

Cada element suma per a que aquella experiència sigui memorable. Per suposat, l’equip humà ha de comptar amb l’experiència per a que tots els detalls surtin com planifiquem, però també el so, la il·luminació, la distribució d’espais, el càtering, etcètera, han d’estar a l’altura.

Com t’imagines una xerrada amb un esperat speaker, al que li falli el micròfon i això ens impedeixi escoltar el seu missatge? Donem per fet que les solucions audiovisuals han de ser perfectes, però això no és fruit de la casualitat. Darrere hi ha un equip d’experts que amb la millor tecnologia, cuiden que els resultats siguin els desitjats.

 

Canvia la manera de comunicar en els teus esdeveniments 

Durant anys, fer ús del Streaming i la traducció simultànea en conferències i esdeveniments

suposaven limitacions a nivell de complexitat i de cost. També, la qualitat resultant era més baixa, pel que s’utilitzava en menor mesura.

És paradoxal, perquè actualment comptem amb aquestes dues tecnologies – i ens resulten pràcticament imprescindibles – però, tot i així, les hem infrautilitzat. Unes vegades per desconeixement, altres per por, altres per no comptar amb els mitjans necessaris per a la seva execució.

Innovar no implica que el nostre pressupost es dispari. De fet, pot ajudar-nos a aconseguir una major rendibilitat en el nostre projecte. És més, gràcies al lloguer audiovisual a Barcelona, el teu esdeveniment està capacitat per estar al mateix nivell dels més grans.

Confia en l’experiència d’Eikonos i les dècades de prestació de serveis de les cites més importants de la ciutat. Fes que el teu esdeveniment brilli, com sempre vas somiar! Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.