14 agosto
Alquiler de luces para terrazas en verano, ¡Marca la diferencia!

Lloguer de llums per terrasses d’estiu, marca la diferència!

És estiu, temps de gaudir del bon temps i dels espais oberts. Per això, no són pocs els esdeveniments a l’aire lliure que s’organitzen en temporada estival ni les oportunitats de fer del carrer un escenari on gaudir més. És el cas de la terrassa d’estiu, on cada negoci té una oportunitat d’or de crear el seu propi espai jugant amb l’entorn i amb les possibilitat que aquest li brinda, però sobre tot, de destacar i marcar la diferència.

Com crear una bona terrassa d’estiu 

Per crear una bona terrassa d’estiu, cada negoci ha d’estudiar les possibilitats que el seu entorn li brinda: no és el mateix una terrassa situada en un passeig marítim que una terrassa situada al mig de la platja. En la primera s’ha de jugar amb els elements ja existeix del passeig, mentre que en el segon cas serem nosaltres qui haurem de crear l’ambient adequat.

És molt important aprofitar la circumstància per fer “habitable” l’espai. Una terrassa d’estiu no és una simple ampliació del local. No és un espai per col·locar cadires i taules o una tarima sense sentit. Una terrassa d’0estiu és un expositor del nostre local de cara al públic: ha de cridar l’atenció i convidar a visitar-nos fent-nos visibles des de qualsevol lloc, i per això hem de desplegar elements que ajudin a aquest reclam d’igual manera que el fem en la resa del local.

Claus que ajudin a crear una bona terrassa d’estiu 

Una bona terrassa ha de ser funcional: tenir espais que convidin a la conversa i prendre una cop relaxadament i altres que convidin a gaudir de l’oci estiuenc, com el reservat d’una discoteca.

Tal i com hem indicat, dependrà de les possibilitats de l’espai que puguem dedicar-li més o menys recursos a la decoració i distribució d’una terrassa. Una terrassa en ple carrer o passeig requereix que tinguem en compte els recursos propis del mobiliari urbà, com resulta la il·luminació pública, mentre que una terrassa que es situa en espais naturals dona molt més joc per a que nosaltres mateixos creem l’ambientació. En qualsevol cas, el lloguer de llums i terrasses ofereixen uns resultats espectaculars sense tenir que invertir excessivament en decorats o mobiliari.

En el cas de que la terrassa es situï en ple carrer són dos les claus que ens ajudaran a crear una bona terrassa d’estiu: aprofitar els recursos propis de l’entorn i contraresta aquells que puguin resultar “agressius” pel nostre ambient.

“Un passeig que tingui llum blanca resulta ombrívol a mitja nit, pel que es pot contrarresta amb un joc de llums de colors que resulti cridaner però no agressiu”.

En el cas de que tinguem la possibilitat de crear la nostra terrassa en un espai natural, podem aportar la nostra propia decoració i utilitzar un adequat jocs de llums que realci, ressalti i creï el nostre propi espai.

Maximitza els recursos segons el teu objectiu 

Si el teu negoci està enfocat a la calma i a gaudir d’una cop tranquil·lament en un capvespre, deixa que el sol i la llum natural siguin els protagonistes. Per això unes llums toves que creïn un entorn minimalista és el més adequat.

Si pel contrari, el teu negoci està enfocat a l’oci nocturn busca una il·luminació que destaqui envers al seu voltant. Això no vol dir que inundis tot amb llums, però sí que la il·luminació exterior que utilitzis ponderi davant a la que es poden trobar al seu voltat, ja sigui del propi mobiliari urbà o de la zona d’oci nocturn.

Des de Eikonos no només oferim els millors equips de il·luminació i lloguer de llums que facin d’aquesta època de l’any al teu negoci un lloc destacat i de referència, si no que dissenyen la il·luminació en funció de la ubicació i de les teves pròpies necessitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.