04 enero
Pantallas de LED para interiores y exteriores

Les pantalles LED: una solució per interiors i exteriors

Quan una empresa o entitat organitza un esdeveniment poden sugerir-li molts dubtes. I segurament una part d’elles estigui relacionada amb la millor forma d’abordar l’aspecte audiovisual de l’acto o activitat: si escollim TFT, plasma, led, quins monitors són els millors, on es localitzaran… Tan si aquesta es desenvoluparà en un espai tancant, interior, com un d’obert, exterior; és important comptar amb els equips més adequats per a la correcta visualització de les imatges que es vagim a emetre en aquests moments.

Afortunament, els organitzadors tenen a la seva disposició possibilitats tècniques per cada un d’aquests espais  les pantalles led. I es tracta d’una qüestió important perquè el fet de col·locvar una gran pantalla en una competició esportiva, una trobada o un esdeveniment es configura com una fet diferenciador que multiplicarà el seguiment dels usuaris i la bona reputació de l’empresa. A mé s amés, es tracta d’un àmbit en el que la nostra imaginació és l´’únic límit. Podem innovar tan en el contingut que oferim als assistents, així com en altres qüestions com eludir les formes quadrades habituals en les composicions de mòduls per decantar-se per altres alternatives més impactants visualment.

Les millors pantalles led per exterior

Quan un organitzador requereix d’un pantalla LED destinada a utilitzar-se en un espai obert no només necessita que l’imatge es vegi amb la major nitidesa possible, si no que a més es requereix de facilitats a la hora de dur a terme el montatge. És una cosa que es pot aconseguir fàcilment gràcies al remolc amb pantalla LED, que compta amb un generador propi, la rotació de 360 graus, és fàcil i ràpid de muntar i tenen un gran camp de visió gràcies a la seva mesura. Aquesta equipació disposa d’una pantalla LED de 10 mm i el les seves mides són de 3,84 x 2,56 metres.

Si en el que estàs pensant és en una pantalla LED per exterior sense remolc; la de 6 mm és ideal. Et permet visualitzar els continguts a llum solar, ja sigui el directe de càmara, el marcador per un esdeveniment esportiu o la presentació d’un producte per exemple.

Gràcies a les característiques tècniques d’aquests productes, en un esdeveniment multitudinari tots els assistes podran visualitzar correctament els continguts que s’emetin des d’aquest equips audiovisuals. L’ús d’aquests, quedarà patent més tard en les instantànes que es prenguin de l’esdeveniment i que es podran difondre en els medis de comunicació i les xarxes socials.

Interiors: pantalles led

Tot i que no existeixa la contrapartida de la llum solar, en interiors també s’ha de saber escollir el més indicat per a que el nostre contingut audiovisual llueixi el millor possible.

Això pot afectar a diferents activitats: des de exposicions fins a esdeeiments que es realitzin en una sala, en un teatre o en qualsevol lloc tancat. Per aprofitar tot el potencial que ens brinda les noves tecnologies és millor escollir equips indoor, especials per interiors: és el cas de la de 4mm utilitzada en esdeveniments com en el platói de televisió “Todos con la 2” i la Gala FIM MotoGP Awards, o bé la pantalla de 2.6. mm montada just aquesta setmana en el programa “Late Motiv” d’Andreu Buenafuente.

Existeixen altres pantalles a part de les de 2.6 mm, 4 mm, 6 mm i 10 mm. En funció de les característiques de l’esdeveniment o la instal·lació fixe s’utilitzen unes o altres com hem comentat anteriorment. En aquest post només hem mencionat amb les que normalment treballem.

Tot això redunda a favor de l’èxit. Gràcies a l’elecció de bons i adequats equips audiovisuals sumarem punts al conjunt de l’organització. Cuidar el detall és sempre una màxima que hem de seguir en aquest sector.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.