10 octubre

La versatilitat de les pantalles de videowall per mostrar contingut

En l’era digital, el contingut és el rei i no tenim cap dubte. Ens hem convertit en consumidors insaciables d’informació i no només de manera escrita, si no en tots els formats, amb gran prevalença del contingut audiovisual des de l’arribada de Internet i els nous canals de vídeo.

Creem i compartim contingut com mai ho havíem fet. També els espectacles i els esdeveniments s’han tornat més sofisticats per atendre les necessitats d’un publicada cop més exigent.

Com sorprendre visualment a un usuari que cada dia rep milions d’impactes en diferents suports? Quina capacitat d’innovar queda encara en el camp de les presentacions audiovisuals. Avui a Eikonos et mostrem les pantalles de videowall desestructurat com una gran finestra que s’obre per mostrar-nos el contingut audiovisual de manera atractiva. 

Videowall desestructurat, de què estem parlant?

Quan parlem de videowall desestructurat fem referència a la tecnologia que trenca amb les estructures de composició d’aquests tipus de pantalles com les que havíem vist fins al moment.

Les pantalles videowall ja no es presenten de 2×2 o 3×3 si no que es col·loquen de manera aleatòria i es desordena per crear un efecte visual molt més impactant i que genera sensacions diferents al públic.

El seu impacte les converteix en més atractives que les pantalles standard i, a llarg termini, són més versàtils a més d’oferir majors opcions que les presentacions audiovisuals tradicionals. 

Propagació de continguts sota control

El videowall desestructurat permet la creació i programació de contingut a través d’un software de gestió que ens permet  controlar la informació mostrada en cada font de contingut audiovisual. En el cas d’Eikonos treballem amb el software Watchout de la firma Dataton, el qual aporta major facilitat d’ús en el complexa món dels sistemes de control.

Les funcionalitats són tan versàtils que es poden programar imatge i vídeos de forma aleatòria en cada caixa, crear jocs de formes, capes de texts, imatges, flash, html dinàmic…

Qui pot aprofitar la versatilitat d’un videowall?

Qualsevol empresa que busqui crear un gran impacte al públic al seu espai corporatiu (ja sigui una exposició, un stand o un esdeveniment=.

Especialment en els stands, el videowall – tan en format standard com un desestructurat – no passarà desapercebut i podem aprofitar per presentar-nos de manera creativa davant de possibles futurs clients.

Desitges participar amb la teva empresa en una fira o congrés i vols sorprendre amb un visionat diferent tant en el contingut com en la seva forma? Consulta a l’equip d’Eikonos. T’assessoraran sobre les millors solucions per a cada ocasió, amb la finalitat d’aconseguir els teus amb la millor resposta tècnica i sense preocupacions. Parlem!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.