19 agosto
La tecnología audiovisual como atracción turística en los eventos culturales

La tecnologia audiovisual com atracció turística en els esdeveniments culturals

Fa uns anys, les atraccions turístiques consistien en la programació d’esdeveniments culturals en forma d’escenaris on realitzar obres o petits concerts, activitats culturals, cercaviles, etc. i, algun que altre sorprenent espectable en mans d’un espectacle pirotècnic era la recepta bàsica i efectiva per a unes bones festes.

Avui en dia la tecnologia no només ofereix possibilitats de crear un gran espectable efectiu mitjançant pocs recursos, si no que l’accés a una cultura global i on, ja des de petits ens acostumen a un món multimèdia, fa que per assegurar l’èxit d’una celebració, els espectables s’han de basar en la innovació i en la capacitat de sorprendre sense perdre de vista la tradició.

És per això pel que en aquesta entrada us oferim tres activitats senzilles de programar i amb certa tradició que, cobertes de l’adequada ambientació audiovisual, es converteixen en tot un espectacle per esdeveniments culturals.

Mappings i proyeccions 3D

Si hi ha un espectacle audiovisual que atregui a infants i majors i que sorprengui i impacti a atot per igual és el mapping.

No són poques les ciutat que inclouen en la seva programació habitual de festes aquest espectacle degut a la seva notable atracció. Una cosa tan senzilla com una façana, i el correcte equip material i professional pot crear tot un món de sensacions i abordar històries que submergeixin a l’espectador dins de l’entorn que es vulgui transmetre: un succés de la ciutat, el motiu d’una festa, un projecte de futur… qualsevol història és vàlida per a que amb els recursos adequats guany en espectacularitat, realisme i es quedi gravada en la retina dels seus espectadors.

Concerts multimedia

Què caracteritza a les gran gires i espectacles musicals? Rodejar d’elements audiovisuals el component musical i l’escenografia per guanyar en espectacularitat i afegir un plus al recital.

Amb el joc de pantalles LED adequat i una il·luminació ben programada es pot completar un concert amb els millor mitjans per a que no quedi un simple escenari i doni la sensació de màxima professionalitat i organització.

Aquests espectacles per altra banda creen sensacions junt a la música que, agradi o no el programa del concert, cridi l’atenció dels espectadors i es vegin immersos en l’esdeveniment. 

Interactuar amb l’esport

L’esport té gran cabuda dins de la cultura. Es tracta d’una activitat de gran prestigi i que desplega tot un ecosistema al voltant de més enllà de la pràctica d’exercici.

És per això pel que dotar a cada esdeveniment esportiu dels elements que proporcionen l’abast que mereix, tals com pantalles de gran abast o un adequat equip de so i animació, deixa a l’altura de la millor atracció turística qualsevol exhibició esportiva que es programi.

A Eikonos som professionals dels esdeveniments audiovisuals. Amb més de 30 anys d’experiència i 7550 muntatges audiovisuals la nostra esquena, sabem com captar a cada audiència en cada esdeveniment per a que sigui quina sigui l’atracció turística que es desitgi, es converteixi en tot un èxit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.