03 abril

La importància dels tècnics en esdeveniments audiovisuals

Un esdeveniment o instal·lació, sempre tendim a pensar en la importància de comptar amb un material audiovisual punter, d’última tecnologia i que ofereixi una bona qualitat d’imatge… una experiència òptima per allò que volem aconseguir. En definitiva, que ens permeti obtenir els millors resultats.

Tot i així, qui maneja aquests equips? Amb aquest article volem donar la importància que es mereix l’equip tècnic en qualsevol esdeveniment audiovisual i els requisits que es necessiten per a ser un bon professional.

Quins requisits necessiten els tècnics en esdeveniments audiovisuals? 

Des d’EIKONOS treballem amb estreta col·laboració amb els nostres clients per entendre i anticipar-nos a totes les necessitats des de la primera vegada que ens contacten fins al final de l’esdeveniment. Cada esdeveniment és diferent i alguns són més complexes que d’altres; per això, ens assegurem de comptar amb l’equip i el personal tècnic adequat per a cada un.

Llavors, quines són les qualitats que diferencien a un bon tècnic d’un mediocre a l’hora de treballar en un esdeveniment? Per donar resposta a aquesta pregunta hem identificat els 3 atributs més importants per qualsevol persona de l’equip tècnic en esdeveniments audiovisuals:

1.- Una actitud proactiva i flexible

La bona actitud és un dels atributs essencials per a un tècnic audiovisual. De fet, és tan important com la competència i els coneixements tècnics. En l’entorn de gestió d’esdeveniments a un ritme relativament ràpid, l’actitud i la flexibilitat són importants per tractar amb la resta de l’equip, amb el client i per poder manejar el material audiovisual de la millor manera.

L’ull crític i la cerca de noves solucions i desafiaments també són importants, inclús quan un tipus d’esdeveniment o reunió s’ha executat amb èxit tantes vegades que pot convertir-se en rutina. Lideratge, competència tècnica i habilitats de comunicació són bàsics per fer front a tots i cada un dels  desafiaments i assegurar que qualsevol esdeveniment s’executi sense problemes.

2.- Compromís i ressolució de problemes

És necessari posar èmfasi en la contractació de personal amb experiència per a l’equip tècnic en esdeveniments audiovisuals. Els tècnics d’EIKONOS estan capacitats per diagnosticar problemes ràpidament i resoldre’s en el menor temps possible, reduint així el seus efectes i conseqüències. En aquest sentit, valorem el compromís i la capacitat resolutiva. 

3.- Coneixements tècnics

L’hem deixat pel final, però no és menys important. No importa quin esdeveniment vulguis organitzar, si es tracta d’un esdeveniment a l’aire lliure o és un esdeveniment en un interior, no importa quin tipus d’equips audiovisuals necessitis… el personal tècnic d’EIKONOS està preparat per gestionar-ho de la millor manera. Mantenim els estàndards de qualitat necessaris en els nostres tècnics d’audiovisuals per assegurar-nos de que posseeixen el coneixement necessari per utilitzar i treure el màxim profit a cada equip i material.

Hem extret aquests 3 requisits, però hi ha molts altres. Si necessites un staff tècnic en esdeveniments o instal·lacions, amb experiència i el coneixement necessari per treure el màxim profit al materia, a EIKONOS comptem amb això. Parlem!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.