11 abril
equipo de sonido en espectáculos

La importància de l’equip de so en espectacles i concerts

Quan assistim a un concert o a un espectacle, volem experimentar-ho amb la major intensitat possible.  Ens agrada que l’escenari, ple de focus, colors i altres recursos visuals, ens transporti a l’univers de l’artista. Però més enllà de tot el que veiem amb els nostres ulls, existeix un factor determinant per a que la nostra experiència d’oci sigui perfecta: l’equip de so.

I és que tan la qualitat d’imatge com la de so en un esdeveniment són dos dels pilars principals que ens asseguraran l’èxit del show.

Audio i Visual, dos factors que van de la mà

Un dels nostres objectius clau és aconseguir que els assistents escoltin la performance de l’artista de manera òptima.

Si volem aconseguir una experiència audiovisual completa, hem de donar-li valor al component auditiu i al visual en la mateixa proporció. I és que una imatge de bona qualitat, però amb un so que no acompanya, pot fer malbé l’espectacle, i a l’invers.

El so, la veu representant del show

A més d’integrar-se amb la imatge, s’hauran de tenir en compte altres components com el número d’assistents, les característiques acústiques del recinte i l’entorn en el qual es situa l’escenari.

En aquest sentit, un concert dut a terme en un espai exterior necessitarà una potència de so molt més major que un concert en un local petit i per a un número de persones reduït. A la vegada, el material audiovisual també serà diferent pel que haurem de comptar amb l’ajuda d’experts per a que ens consellin quin és l’equip més adequat pel nostre acte.

equipo de sonido en espectáculos

Un equip humà especialitzat per aconseguir els teus objectius

Com bé saps, en el món audiovisual,  l’experiència i els coneixements tècnics són essencials. Per això, tal i com hem comentat en l’apartat anterior, és necessari comptar amb un grup d’experts amb una bona oïda y grans habilitats tècniques, encarregats de donar-li veu a tot l’espectacle.

S’han d’encarregar d’ajustar el sistema abans de cada actuació, controlar la consola del so, així com estar preparats per escollir l’equip més adequat i instal·lar i provar el material que sigui necessari: micròfons, altaveus, taules de mescles…

Tot i que pels artistes la imatge s’ha convertit en un factor essencial, el so segueix sent el mitjà d’expressió bàsic per a ells.

A EIKONOS et poden oferir un servei de grans tècnics que t’assessoraran i et guiaran per fer-t’ho tot més fàcil. Vols que el pròxim espectacle s’escolti tal i com es mereix? Parlem!

EIKONOS lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.