19 noviembre

Com utilitzar la Intel·ligència Artificial en el sector dels esdeveniments?

La Intel·ligència Artificial és considerada actualment com una de les tecnologies disruptives que canviarà els patrons industrials i de consum a tots els nivells. No ens referim tant a màquines o robots, sinó a com l’ús de les dades i la seva interpretació modificarà l’estratègia de les empreses. I això també afecta el camp de la comunicació i el de l’organització d’esdeveniments.

Avui analitzem com la personalització que permet el Big Data pot marcar un abans i un després per als organitzadors, fires, expositors i assistents. Descobreix a continuació el poder de la intel·ligència artificial en esdeveniments.

La Intel·ligència Artificial en esdeveniments

  • Personalitzar l’experiència de l’esdeveniment: a través de la Intel·ligència Artificial pots fer que l’esdeveniment compti amb pantalles, expositors i altres elements on l’usuari accedeixi a una versió personalitzada. Gràcies a la Intel·ligència Artificial emocional, com a organitzadors podrem suggerir recomanacions sobre activitats determinades que coincideixin amb les expectatives dels assistents. De cara l’empresa, podrem obtenir més informació detallada que ens ajudi a fer ofertes úniques i conèixer de manera detallada quina és la necessitat real del client per satisfer-la.
  • Millorar la participació del client: al públic li fascina participar en els esdeveniments i, amb la realitat virtual, pots crear un sistema d’interacció excel·lent. Aplica els beneficis de la intel·ligència artificial als estàndards de servei al client per donar respostes a preguntes o instruccions tot oferint una major atenció.  Pensa que gràcies a la IA coneixeràs els seus gustos, aficions, menjar preferit, interessos, professió, família, qui van contractar en altres ocasions…
  • Assistència a l’esdeveniment: tota la informació que recopilem la podem analitzar gràcies a la intel·ligència artificial, la qual podem utilitzar per depurar la definició de la nostra audiència.
  • Diferenciació de la competència: l’usuari valora positivament la innovació i la tecnologia. El fet que les aportem a través de pantalles o altres dispositius fa que s’emportin una bona imatge del nostre esdeveniment. De fet, és una altra manera de fidelitzar-los. Per altra banda, serà un bon argument per a que ens referenciïn o perquè estem en el punt de mira dels mitjans de comunicació, que s’interessin per la nostra proposta de valor. 
  • Optimització de recursos: invertir en IA implica un esforç econòmic, però no superior al que ens podem estalviar en automatitzacions. Amb la IA simplificaràs els processos de registre, recomanació, accessos, controls, etcètera.

Sigui com sigui, l’important és plantejar l’ús de la Intel·ligència Artificial des del punt de vista de l’assistent, que sempre ha d’estar al centre del nostre negoci. Amb les recomanacions que t’hem mostrat a l’article, planteja’t incorporar la Intel·ligència Artificial als teus esdeveniments a la teva estratègia de 2020.

Si busques assessorament sobre com introduir la IA a la teva estratègia de màrqueting i altres tendències, no dubtis en consultar-ho amb l’equip d’Eikonos. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.