06 marzo
instalaciones audiovisuales corporativas

Instal•lacions audiovisuals per oficines i seus corporatives

Les instal·lacions en seus corporatives no són només un lloc en el que s’acudeix a treballar o a mantenir reunions comercials o executives. Qui no ha llegit articles o ha vist vídeos en que es mostren els espectaculars espais de treball a Silicon Valley? O com les empreses més modernes dediquen grans esforços en tenir oficines còmodes i inspiradores pels treballadors?

Sense dubte, les oficines són un canal més dins del branding i la imatge de marca.

Les instal·lacions de les grans empreses reben una infinitat de visites cada dia i per això, es cuiden totes les zones públiques i especialment les habilitades per reunions, presentacions de productes i serveis, etc. on es s’han de tenir en compte aspectes com el disseny o les instal·lacions audiovisuals corporatives per empreses.

Les oficines corporatives s’han convertit en aparadors i vies de connexió amb empleats i clients. Però, què tenen aquests espais a nivell audiovisual que els converteix en un espai excel·lent? Avui en el blog d’Eikonos parlem de la importància de les instal·lacions audiovisuals corporatives i quines consideracions hauries de tenir en compte a partir d’ara.

Instal·lacions en oficines

Cuida el disseny, la il·luminació i els recursos audiovisuals de les teves oficines amb pantalles o monitors tàctils i interactius, és de suma importància. Això sí, sempre buscant la integració d’aquests elements en l’entorn.

Wifi propi per convidats? Imprescindible. Cartellera digital amb continguts de qualitat? Sí, si us plau. LED en recepció? Per què no. Pantalles interactives que serveixin de mapa, cercador, enquestes de satisfacció, etcètera? Aquestes són només algunes idees que s’han convertit en un must.

Tot i el gran ventall de possibilitats en quan a instal·lacions audiovisuals corporatives, hem de tenir en compte tan en els nostre recursos econòmics, com l’espai disponible i la selecció de ‘equip adequat en funció de com volem transformar les nostres oficines.

Solucions d’àudio i vídeo per seus corporatives

Els despatxos reservats a un escriptori amb un parell de cadires al voltant han passat a una millor vida. Les seus corporatives, tot i seguir sent espais més reservats, són testimonis cada dia de reunions, xerrades, negocis o visites a la vista de tots. Es porten les àrees diàfanes, els separadors de vidre i els equips units en taules que moltes vegades ni tan sols estan assignades a un treballador.

Les antigues “oficines centrals” s’han sotmès a una renovació i evolució on la comunicació i les relacions són un suport de l’èxit.

El client rebrà una imatge poderosa de tu que li generarà confiança i tranquil·litat. I el treballador percebrà en la tecnologia un valor que ajudarà a augmentar el vincle amb l’empresa i t’ajudarà a retenir el talent.

 

Preparat per transformar la teva oficina en un espai inspirador amb instal·lacions audiovisual corporatives? Parlem!

EIKONOS Servicios audiovisuales Instalaciones corporativas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.