27 febrero

Infraestructures audiovisual pel muntatge d’esdeveniments esportius

Planificar forma part de l’èxit de qualsevol esdeveniment. Ho podem traslladar a les cites esportives de les que, com organitzadors, ens encarregarem.

La popularitat dels esports i la gran afluència de públic els converteix en actes especialment sensibles per a tots els equips que participen en que tot surti a la perfecció. Per això, és important tenir en ment el concepte, la tipologia i els audiovisuales per esdeveniments esportius que necessitarem si volem tenir èxit.

Instal·lacions i esdeveniments esportius 

Podem diferenciar dos tipus d’actes envers els esdeveniments esportius i les solucions audiovisuals que ens poden ajudar a convertir la trobada en un esdeveniment d’èxit.

Per una banda estan els esdeveniments esportius, entesos com a actes puntuals i de curta durada amb temàtica esportiva. Les carreres i competicions són un exemple, com és en el cas de Ironman de Barcelona.

Per altra banda, les instal·lacions esportives. A diferència de l’anterior, són instal·lacions fixes que perduren en el temps, com és el cas dels estadis, circuits i poliesportius.

Saber diferenciar-ho ens ajudarà a entendre quines solucions audiovisuals són les més adequades, ja que a EIKONOS comptem amb una major especialització en esdeveniments esportius, ens centraren en aquest tipus d’actes.

 

Infraestructura que necessita el teu esdeveniment esportiu

1. Suports de vídeo

Acompanya el teu esdeveniment amb la millor tecnologia audiovisual: pantalla amb videomarcador, pantalles LE per donar visibilitat als teus sponsors, plasmes per a que tot el públic vegi millor cada moment, valorar també un circuit tancat de televisió amb monitors repartits i poder veure, per exemple, les repeticions de les jugades. Inclús, podem utilitzar la mateixa infraestructura de càmeres per emetre per televisió o streaming. La clau està en saber aprofitar els suports i escollir els més adequats.

2. So

En l’apartat del so trobem la sonorització de l’esdeveniment, és a dir, saber si tindrem un speaker que animi al públic, si afegirem cunyes publicitàries en moments de descans, si afegirem música per animar tan al públic com als participants. En definitiva, parlem de l’atmosfera sonora que crearem.

Per altra banda, la megafonia també és vital. Tan si el teu públic és ampli com si és reduït, la megafonia ha d’escoltar-se de manera clara en tot el recinte. En qualsevol esdeveniment esportiu, és necessari disposar d’aquesta opció en el cas d’haver de comunicar missatges en massiu o avisar d’emergències; recorda que no és una cosa trivial donat que la megafonia és un dels elements bàsics de seguretat i que en segons quines circumstàncies és obligatori per llei. Per això, compta amb el recolzament de professionals que s’encarreguin adequadament de la seva instal·lació i supervisió. A Eikonos posem a la teva disposició el nostre equip tècnic que et donarà suport en tot el món.

3. Connectivitat

Avui en dia resulta difícil entendre la comunicació sense internat i pel que disposar d’una bona connexió wifi és pràcticament obligatori, així com disposar d’instal·lacions de qualitat, tan pels assistents com per a l’equip que treballa darrere, como és el cas dels mitjans de comunicació presents en el teu esdeveniment. Un bon incentiu pels mitjans és facilitar un espai equipat per poder realitzar rodes de premsa, entrevistes, etc.

Amb aquestes instal·lacions de qualitat ajudaràs a que la imatge i la informació que es transmeti sobre la teva marca i/o esdeveniment siguin tal i com esperes.

 

Estàs preparat per organitzar el teu pròxim esdeveniment? Necessites comptar amb un equip expert en audiovisuals per esdeveniments esportius? Compta amb nosaltres. Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.