06 febrero
EIKONOS Creación de contenidos

La importància de la comunicació corporativa en stands per fires

Acudir a una fira o congrés segueix sent una de les millors vies per donar a conèixer una empresa. Una manera tradicional d’arribar a distribuïdors, partners, atreure a mitjans de comunicació i, en alguns casos, també connectar amb el cliente final.

Sigui quin sigui l’objectiu a aconseguir, és cert que es tracta d’una important inversió que requereix que posem tots els nostres esforços per a que mereixi la pena l’estar presents com a expositor.

Hem d’aconseguir captar el interès dels visitants i, per això, cal fer ús de les millors campanyes de marketing i comunicació que ens ajudin a transmetre la nostra proposta de valor.

No obstant, si has acudit a aquest tipus d’esdeveniments, també sabràs que les fires són, en ocasions, llocs hostils on cada expositor buscar captar l’atenció de l’espectador i, entre tants stands, un mínim detall pot ser la clau per a que el client s’interessi per un o per altra.

Com encertar?

Com crear un pla de comunicació que funcioni si participem en una fira amb el nostre stand

Tota empresa amb ambició ha de ser conscient de la importància de la comunicació corporativa en stands per a fires i intentar complir amb aquests tres objectius:

  1. Impressionar al públic amb la imatge corporativa: els colors, logos i eslògans, han d’estar presents. Quina millor manera d’aconseguir visibilitat que amb el recolzament de grans pantalles de LEDamb les que aconseguir una il·luminació potent i una difusió del contingut multimèdia de gran qualitat d’imatge. A EIKONOS t’ajudem amb solucions que arriben a una definició de fins a 1 píxel cada 2,6mm. 

 

  1. Dotar als visitants de tota la informació i documentació corporativa: no caiguis en l’avorriment a l’hora de comunicar el que fas. Aporta un to amè als teus missatges i afegeix la tecnologia audiovisual que servirà per a que la mirada del visitant es dirigeixi al teu stand. Pots aconseguir-ho amb projectors, equips de so o incús tenir el teu espai per presentacions amb traducció simultània per a esdeveniments i conferències internacionals. Així asseguraràs que ningú es quedi sense interactuar amb tu i que el idioma es converteixi en una barrera.

 

  1. Deixem impremta en els clients: quan hi ha tantes empreses que promocionen en un espai tan reduït, no queda una altra opció que buscar la diferenciació. És imprescindible. És la nostra obligació comptar amb els recursos per impactar al client i aconseguir que aquest ens recordi a l’acabar la fira. Hi ha diferents opció que t’aplanaran aquest camí com són els videowalls, dotar d’una il·luminació atractiva al nostra stand, fer ús dels sempre espectaculars resultats del mapping o les projeccions 3D o inclús difondre la nostra marca corporativa amb l’ajuda de la la realitat augmentada.

Busques el millor assessorament per al teu pròxim stand en fires? Confia en l’equip d’EIKONOS i els seus més de 30 anys d’experiència en el sector. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.