30 julio

Gaudeix del millor futbol amb el lloguer de pantalles gegants

Fa unes setmanes vivíem un dels esdeveniments esportius que més expectació genera a nivell mundial. Cada quatre anys, milions de persones “paren” les seves vides per gaudir de la Copa Mundial de FIFA i ens reunim en carreres, places, i multitud d’espais públics davant pantalles gegants pel mundial, preparades estratègicament per ell.

És tal la bogeria del futbol que, segons dades de la FIFA, el Mundial de Brasil 2014 va sumar un total de 3.200 milions d’espectadors en tot el món, el que suposa més del 40% de la població mundial.

La Copa Mundial de la FIFA suposa tot un espectacle que només pot arribar al públic d’una manera: mitjançant l’audiovisual. I no és per menys, donat que la imatge és clau en un esdeveniment com aquest. I sense la millor tecnologia i els millors professionals mai es podria traslladar la bogeria del futbol a l’espectador.

Futbol, tenis, fórmula 1, competicions de triatló com l’Ironman Barcelona, ciclisme, olimpíades… Parlem de cites que traspassen fronteres, arriben a milers de milions de persones i paralitzen quasi mig planeta. Us imagineu la complexitat d’explicar alguna cosa així? La dificultat de traslladar un directe d’aquestes característiques a la pantalla?

El Mundial de Futbol és el que és gràcies al desplegament d’elements que l’acompanyen, als milers de professionals amb experiència i coneixement suficient per explicar aquesta meravellosa història tal com s’ha d’explicar.

La tecnologia evoluciona i sorgeixen noves formes de connectar amb els milers de persones pendents en tot el món. Els mitjans de comunicació, en la seva batalla per captar l’audiència, és reinventes a si mateixos cada quatre anys. Busquen nous formats, idees, s’inverteixen enormes quantitats de diners en mitjans tècnics per aconseguir una emissió més atractiva i moderna.

Podríem parlar de la spidercam, cada vegada més habitual en les grans retransmissions; una càmera que es penja de quatre cables sobre l’estadi i es pot moure en qualsevol direcció sobre el terreny de joc. Tecnologies com aquesta han aconseguit fer les retransmissions més espectaculars.

 

Pantallas gigantes para mundial

Lloguer de pantalles gegants per espectadors exigents

L’espectador és part de l’evolució tecnològica i audiovisual, de la que és conscient. Com a tal, les seves demandes són cada vegada més exigents i busquen el millor per gaudir de l’exhibició.

Per això molts ajuntaments o negocis privats disposen pantalles gegants per reunir als espectadors i fer-los gaudir d’una gran experiència, reforçant així el component social d’una Copa del Món.

Moltes d’aquestes pantalles gegants arriben amb remolc, sobretot en els grans espais públics. La seva gran mida i la facilitat de desplaçament les converteix en una de les opcions preferida.

Una altra de les grans escollida són les pantalles LED. En tractar-se d’esdeveniments globals no sempre coincideixen en un horari típic de visionament. Depenent del país que aculli l’esdeveniment ens podem trobar amb retransmissions a migdia, a ple SOL a l’estiu. Precisament per això són necessàries, donat que són la millor opció per funcionar a plena llum, en unes condicions no del tot idònies.

Necessites més informació? Parlem!

 

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.