18 junio
pantallas led para eventos

El futur de les pantalles LED per a esdeveniments: noves tendències

Si hi ha un sector que ha evolucionat de manera enorme en les últimes dècades gràcies a la democratització de la tecnologia, és l’audiovisual.

El consumidor final gaudeix de qualitat d’alta resolució en el seu mòbil, en la pantalla, a casa, fins i tot en el món exterior i que menys que esperar aquestes resolucions – i molt més- en entorns professionals.

Creix la demanda de pantalles LED per a esdeveniments i qualitats 8K. En tendències, no podem obviar l’arribada de la pantalla LED de 1mm, comercialitzant-se en breu el micro LED al qual li serà aplicada la nanotecnologia.

Durant l’any, arriben altres tendències com les pantalles corbes (OLED) i les pantalles de fibra de carboni que destaquen pel seu baix pes, en alguns casos sent la meitat d’una pantalla tradicional.

10 noves tendències en pantalles LED

  • El píxel pich segueix disminuint. De la mateixa manera que cada vegada és més present la disminució del píxel pitch, a pesar de que encara no s’ha determinat si la tecnologia actual es mantindrà o s’adaptarà el microled d’una manera més universal.
  • Ja no és estrany trobar en el mercat pantalles de més de 80 polzades amb resolució 8K, com les que vam poder veure a principis d’any entre les novetats de l’ISE.
  • L’ús de pantalles LED per a la senyalització digital aviat deixarà de ser tendència per a ser una realitat a la qual els usuaris i visitants d’esdeveniments estiguin més que acostumats.
  • Per a afavorir la transformació digital de les empreses, els equips audiovisuals seran part de la solució a aquest nou context.
  • Les pantalles LED tindran també presència dins dels processos de Smart Building de les empreses i tots els elements corporatius, inclosos stands i presència en grans esdeveniments.
  • Realitat virtual amb qualitat d’imatge no vista mai fins ara. Facilita la integració d’aquesta tecnologia en petites empreses, comerços, conferències, etcètera.
  • Instal·lació de pantalles LED tan en exteriors com interiors cada vegada més senzilla, amb solucions de menys de 40 mm de profunditat que podem aprofitar en horitzontal o en vertical.
  • Pantalles Wall. A l’ISE vam veure murals de LED de gairebé 300”. Si pensaves que hi havia un límit a l’hora d’emetre els teus continguts, oblida’t d’això. Imagina grans escenaris amb projeccions 8K, que permetran la personalització absoluta, de tal manera que les podem adaptar en funció de la grandària de l’escenari, metres quadrats de stands, flashship i qualsevol altre ús comercial d’edificis que puguem considerar.
  • Ús de la gamificació a través de pantalles interactives, que faciliten la relació de les marques amb l’audiència. El seu ús serà cada vegada més comú en museus, festivals i grans cites internacionals com fires i congressos.
  • El vídeo mapping evoluciona cap a formats mòbils i immersius, raó per la qual la tendència audiovisual ofereix l’adaptació a les formes i profunditat de qualsevol superfície amb imatges 3D.

Busques pantalles LED per a esdeveniments? A Eikonos t’ajudem a que comptis amb la millor tecnologia amb el nostre servei de lloguer d’equips. A més, comptem amb professionals amb més de 30 anys d’experiència que t’acompanyaran en tot el projecte, des del seu disseny, muntatge i manteniment. Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.