09 marzo

Formes de muntar un videowall i treure-li el major rendiment

El impacte, la sorpresa, en definitiva el que els yanquis anomenen efecte WOW és un factor que han de tenir en compte els organitzadors d’esdeveniments. Apostar per suports capaços de multiplicar la repercussió de l’acte o lloc serà un passaport segur per deixar als assistents impressionats. 

Cada cop és més freqüent la presència d’elements audiovisuals en instal·lacions fixes o esdeveniments de tot tipus, guanyant posicions el videowall adaptant-se amb ingeni als espais i oferint atractives possibilitats.

El suport perfecte per sorprendre amb dosis d’avantguarda i creativitato

El videowall és la unió de múltiples pantalles amb una separació mínima que formen un únic dispositiu de gran tamany i permeten l’emissió de vídeos, imatges i tot tipus de contingut audiovisual, aquests es poden utilitzar en presentacions de productes, conferències, stands o oficines, entre d’altres.

Les possibilitat que brinden aquest tipus de suports han evolucionat molt i en l’actualitat aquestes composicions es poden realitzar tan amb monitors de LCD, de plasma com en plasma LED. Per saber quin s’ajusta més a les teves necessitat pots assessorar-te de professionals qualificats i amb amplia experiència en el sector com nosaltres.

Feres i presentacions que guanyin impacte a cop de videowall

En les fires professionals, els videowalls es poden utilitzar com a canal perfecte per presentar les novetat de les empreses o reforçar la imatge de marca a través d’un aposta creativa.

A més a més, permeten transmetre sensacions i emocions a un públic cada cop més familiaritzat amb aquest llenguatge i que valora la diferenciació a través del material i contingut audiovisual.

Diferents composicions per marcar la diferència

A la hora de plantejar incorporar a un esdeveniment o instal·lació fixa un videowall és interessant saber que existeixen diferents formes de muntatge, tantes com l’espai ho permeti. Per una banda, els organitzadors o amfitrions poden decantar-se per formats més tradicionals tipus 2×2 o 3×3, entre altres o les composicions de pantalles en fila.

La tecnologia ofereix avui en dia altres fórmules sota el nom de Ziris Canvas amb els plasmes situats de manera no simètrica en la seva alineació que permeti l’emissió de contingut audiovisual de la mateixa manera que en el cas dels videowalls, generant una posada en escena de gran impacte i molt innovadora.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.