12 febrero

Fira ISE 2019: així va ser el major esdeveniment del sector audiovisual

Aquest any Amsterdam va tornar a albergar la major fira audiovisual d’Europa. Parlem de la Fira ISE 2019, acrònim de Integred Systems Europe, que va comptar amb 1.200 expositors i 77.000 assistents.

Com a gran esdeveniment de tecnologia, la cita és esperada i molt important per a les marques, ja que es brinda la possibilitat de mostrar totes les seves novetats en solucions audiovisuals, i poder tenir referència de la competència.

 

La Fira ISE va comptar amb àrees especialitzades en àudio, senyalització digital, solucions de domòtica per a llars i oficines, així com infinitat de noves aplicacions per a edificis intel·ligents.

 

Novetats de la Fira ISE 2019

Han estat un munt les novetats presentades, però calen destacar:

 • Monitors LED enrotllables. Com el Signature OLED de LG, destinat al mercat domèstic i que prometen que sortirà al mercat a finals de març del 2019.
 • Pantalles LED amb marcs i vidre protector i amb suport integrat de fins a 120”
 • Pantalles LED de 1,8 i 0,9mm d’Unilumin i Unano, amb definicions de somni. Situant-te a un metre de distància, es veuen perfectament.
 • Pantalles LED amb formes, siguin ondulacions o cantonades netes.
 • Pantalles LED corbes flexibles, creant formes còncaves o convexes.
 • Terres interactius de LED: molt millorats a nivell de robustesa i resolucions.
 • Sostres de LED: amb mòduls que s’assemblen en aspecte i mida a les plaques de sostre estàndard.
 • Nous dispositius Iposter de 2,5mm i 1,9mm. Disponibles ja a EIKONOS.
 • Noves xarxes de gestió i distribució de continguts.
 • Pantalles interactives, destacant les transparents, que hem pogut veure en la majoria dels estants d’expositors. Una solució que s’assembla a una vitrina, sobre la qual podem tocar i arrossegar elements, provar-se roba de manera virtual, sens dubte grans reclams per al sector retail.
 • Pantalles a doble cara ideals per a botigues.
 • Millores a 4K i 8K en projecció i monitoratge industrial
 • Increment de la definició que ofereixen els sistemes d’hèlixs, gràcies a nous softwares i millores en la freqüència.
 • Solucions de cinema a casa amb altes resolucions actualitzades i sistemes de so evolucionats.
 • Projectes de vídeo i pantalles de fins a 50.000 lúmens.
 • Mapping de projecció en 3D, sobre els quals hem parlat en multitud d’ocasions en el blog d’Eikonos, però aquesta vegada implementats per interactivitat.

 

Esdeveniments audiovisuals a Barcelona

 

A la fira també hi va haver espai per als programes de formació. Al llarg de quinze pavellons, els assistents van poder acudir a xerrades i consultar amb els líders de les marques creadores d’aquestes tecnologies. D’altra banda, cada vegada són més les propostes paral·leles que completen l’oferta principal de la fira, fet que la converteix en difícilment inigualable.

 

Barcelona, nou destí de la Fira ISE a partir de 2021

Com ja va anunciar l’organització, l’edició de 2020 serà l’última que la capital holandesa acull aquest esdeveniment mundial. Malgrat haver venut ja el 92% de la superfície per a 2020, a partir del següent any serà la ciutat comtal  la seu permanent del ISE. Una oportunitat excepcional per a accedir de primera mà a les solucions més capdavanteres en el que a pantalles i àudio d’ús professional es refereix.

Cal recordar que coincideix quasi gairebé en dates amb el Mobile World Congress, la qual cosa posiciona al mes de febrer com el moment en què les marques es posen de llarg per a mostrar el millor de si mateixes a tot el món, amb Barcelona com a focus de totes les mirades.

Mentrestant, haurem d’esperar a veure quines novetats ens presenten els principals fabricants mundials del 11 al 14 de febrer de 2020, en la pròxima edició de la Fira ISE.

 

Tens una fira o esdeveniment a la vista i vols seduir a l’audiència amb els millors sistemes audiovisuals? T’ajudem a aconseguir-ho en Eikonos. Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.