31 diciembre

Feliç any nou 2016!

31 anys al peu del canó aportant el millor de nosaltres any re re any. El 2015 acaba i amb ell decenes d’esdeveniments i intal·lacions fixes en les que hem participat amb la nostra proposta de qualitat i atenció al client, valor diferencial que sempre hem ofert als nostres clients.

Aquest any hem aportat soport tècnic, serveis de so, il·luminació i audiovisuals a esdeveniments com la Convenció anual de GAES, la Final Six de Waterpolo en les piscines Picornell, el Congrès de Penyes del FCB, les Eleccions del 27S, el Festival Food&Jazz, la Gala d’Estrelles del Futbol Català, el Premi Planeta i la presentació de les impresores HP.

També hem tingut el plaer de continuar en diferents platós de televisió d’emissió diària i posar en marxa de nous com “A punto con la 2” i “beIN Sports” en Miami. La participació en els stands de Gas Natural i Pro Expo de Granada ens han ensenyat que el disseny és important per destacar de la resta de competidors que amb l’ús d’audiovisuals és possible. Per últim, l’estreta relació amb el motor ens ha permés viure d’aprop el motociclisme des de la VIP Village i a la Gala MotoGP FIM Awards.

Si vols veure algunes de les fotografies dels esdeveniments i intal·lacions fixes esmentades, clica aquí.

Com veus… Ens apassiona aquest món

L’any passat ens vam proposar seguir construint un món audiovisual de la mà dels nostres valors i així hem fet. L’essència és vital.

Pel 2016 volem afrontar nous reptes audiovisual amb projectes que ens obliguin a superar-nos dia re re dia. Volem seguir treballant amb tu, el nostre client, i conèixer noves persones que ens ajudin a crèixer.

Des de Eikonos volem desitjar-te el millor pel 2016. Un any ple de felicitat, salut i bona sort. Nosaltres seguirem aquí per donar-te solucions al que necessitis 😉

Feliç any nou!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.