26 agosto

Estrenem els nous projectors Christie Boxer 4K 30.000 lúmens ANSI!

No feia ni una setmana que havíem rebut els projectors Christie Boxer 4K 30.000 lúmens ANSI i el Congrés de Penyes del Futbol Club Barcelona ens va brindar l’oportunitat d’estrenar-los al Palau de Congressos de Catalunya.

Aquests són l’avanç tecnològic dels projectors, ja que tenen una sèrie d’avantatges respecte a la resta amb els que havíem treballat fins el moment oferint-nos un alt impacte en la posta en escena.

El mateix projector et proporciona informació de forma senzilla a través de la pantalla integrada o bé l’App “Christie Virtual Remote” que incorpora la tecnologia inal·làmbrica de curt abast NFC per a la transmissió de dades de caràcter instantani. Aquests són el voltatge, les hores de les làmpades, el número de sèrie i les advertències de l’aparell.

Es caracteritzen per ser més eficients ja que la seva mesura és menor que el de la competència i més lleugers (68 quilos) permetent així la reducció de les despeses d’enviament i manipulació. La resolució de la projecció és major (4096×2160 píxels). La vida de la làmpada és superior (1500 hores), el nivell del soroll és inferior (54dB(A)) i posseeix una alta resolució del color. Per últim, al posseir sis làmpades de xenó el fall d’una d’elles en mig d’una projecció és invisible als ulls dels assistents.

Si a totes aquestes propietat li afegim la utilització d’una presentació en alfa, per una banda la integració de la imatge en la pantalla i per l’altre un fons aliè a aquesta, oferim una experiència virtual única tal i com els espectadors poden gaudir en aquest esdeveniment. Això va ser possible gràcies a Eikonos ja que utilitzem el sistema Watchout que ens va permetre projectar en les dos pantalles de 16:9 per visualitzar el suport escrit dels speakers en dos idiomes diferents (català i espanyol) i les seves intervencions en directe amb una imatge HD,

Vam ser felicitats per la nova Junta del Futbol Club Barcelona i pel nostre client Events. El resultat dels projectors va ser òptim i els culés que van poder gaudir de l’edició 2015 del Congrés de Penyes del FCB. Per a pròxim esdeveniments no dubtarem en utilitzar els projectors Christie Boxer si l’esdeveniment ho requereix ja que estem molt contents del seu rendiment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.