04 abril

Espais emblemàtics en els que organitzar esdeveniments a Barcelona

Barcelona és coneguda com una de les ciutats europees en les que es realitzen més esdeveniments durant tot l’any. La seva ubicació geogràfica, el clima, una bona comunicació, cultura i gastronomia són només alguns dels ingredients que aconsegueixen que molts dels organitzadors d’esdeveniments audiovisuals i el seu equip de professionals trobin a la ciutat comtal  un lloc ideal per organitzar esdeveniments.

A més de totes les avantatges i facilitats de Barcelona, un dels seus encants és la quantitat de llocs emblemàtics que alberga, amb una perfecta disposició per organitzar esdeveniments, un factor important si volem sorprendre amb una bon material audiovisual.

No és d’estranyar per què moltes de les convencions, concerts, esdeveniments esportius i presentacions de marca es duen a terme en aquest lloc.

La nostra experiència en un servei audiovisual de qualitat ens ha permès col·laborar i demostrar els nostres coneixements a l’hora d’organitzar esdeveniments a Barcelona, comptant amb tot el nostre equip de professionals tècnics per fer realitat els projectes dels nostres clients.

 

Casa Llotja de Mar

Situada en ple centre històric de Barcelona i construïda en la gran època del Gòtic català (en el segle XIV), la Casa Llotja de Mar resulta un tribut a l’elegància, el modernisme i a la innovació.

Compta amb varis salons per realitzar esdeveniments, cadascun amb un toc personal i diferencial.

Vam tenir l’honor de participar en la octava edició de Huawei Partner Circle, en la que es van presentar nous productes i solucions, així com nous camins per a l’empresa. Omnitel Comunicacions va comptar amb el nostre equip de professionals oferint-li0s unb servi audiovisual complet en quan a la realització del directe, la sonorització, il·luminació de l’espai i el llguer de pantalles de projecció, projectors i plasmes. El resultat de la jornada va ser excepcional gràcies a la coordinació del personal tècnic experimentat i les facilitats de l’espai per tenir total llibertat tenint en compte la disposició de tot el material i les opcions audiovisuals.

Sala Oval

A EIKONOS coneixem molt bé aquesta sala, després de col·laborar en l’organització de varis esdeveniments. Aquest coneixement és tota una avantatge que ens permet anar més enllà dels aspectes tècnics i ser creatius.

El so de la Sala Oval és molt particular però el nostre equip de professionals tècnics el dominen a la perfecció. En quan a la il·luminació, és un espai diàfan i molt especial ja que determinats elements s’il·luminen aportant-li un toc de personalitat com les columnes i l’òrgan.

Una de les facilitats d’aquesta sala és que permet riggings en molts punts. Aquest recurs permet fer grans creacions com el projecte de La Nit de les Estrelles. La premissa era crear alguna cosa espectacular, aconseguir el efecte WOW, i vam proposar instal·lar unes pantalles dinàmiques que es moguessin, s’obrissin i tanquessin per crear una major expectació. El resultat va ser espectacular!

Tot apunta a que Barcelona seguirà sent una ubicació clau que ens donarà seguretat per organitzar un esdeveniment de gran nivell i aportar un valor afegit a la nostra marca. Si vols assegurar que la teva convenció o esdeveniment es digui a terme a ciutat condol, però sense deixar de costat la importància de comptar amb un gran equip de professionals tècnics, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Parlem!

 

Eikonos serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.