02 octubre

Equips de so: marca la diferència en el pròxim esdeveniment

Reconeguem-ho, l’excel·lència és cada vegada més difícil d’aconseguir. Estem  sumits a tal nivell d’impactes audiovisuals cada dia que la nostra capacitat d’atenció com a usuaris és quasi irrellevant. Però si ens dediquem professionalment a l’organització d’esdeveniments o la nostra empresa depèn d’ells, sabem que cal posar tot l’empeny perquè l’esdeveniment sigui recordat de forma positiva en la ment dels assistents.

Per aconseguir-ho, ens hem de posar en mans d’experts i fer ús de l’última tecnologia i tendències per capturar al nostre públic amb una execució perfecta dels nostres continguts, ja siguin, en vídeo, àudio, o altres suports.
Avui ens centrem en equips de so per a esdeveniments amb diferents consells que has de tenir en compte a l’hora de llogar o adquirir materials audiovisuals d’aquest tipus.

 

Tendències en equips de so per presentacions i esdeveniments

 

La tecnologia utilitzada per sonoritzar un espai i permetre que grans audiències puguin seguir amb total comoditat ja sigui, un discurs, un concert o la reproducció de la banda sonora d’una presentació o pel·lícula ha evolucionat constantment fins a oferir-nos en els nostres dies equips d’una potència i precisió inimaginables fins fa poc.

Actualment, la tecnologia de transmissió inalàmbrica, així com la gestió i control dels senyals d’àudio han fet el salt a lo digital.
Al nostre abast, tenim infinitat de solucions que ens ofereixen una qualitat i nitidesa de so pròpia dels millors equips d’alta gamma: altaveus, mescladors o micròfons són peces fonamentals en qualsevol esdeveniment.
Per què?

 

Altaveus

Assessora’t sobre quin equip de so necessites en funció de l’esdeveniment i recinte. No és el mateix un acte a l’aire lliure que en un espai tancat. I, dins d’aquests últims, és important provar prèviament les solucions per evitar les distorsions, l’eco o els buits en determinades àrees. Quantes vegades has estat en un acte multitudinari i han marxat perquè la qualitat del so no era bona? O aquella incòmoda sensació que et toca seient en una zona on gairebé no arriba el so, o arriba amb rebot? És molt difícil que l’audiència se senti còmoda i receptiva si es donen situacions com les descrites. En Eikonos ens encarreguem d’estudiar l’emplaçament seleccionat per escollir el sistema de so i la manera de muntar-lo més adequada per aquell projecte en particular. Els nostres professionals són experts amb àmplia experiència en la sonorització i execució d’esdeveniments de la més alta exigència.

 

Taules de mescla

Aquests dispositius ens permeten anivellar i ajustar les diferents fonts de so perquè li arribin a l’oïda humana de forma coherent, agradable i sobre tot intel·ligible. Amb més de tres dècades d’evolució, la tecnologia digital en aquest camp ens permet afinar molt en els ajusts amb eines que fins fa uns anys eren prohibitives econòmicament.

 

Equips de so per a esdeveniments EIKONOS

 

Micròfons

Hi ha un micròfon per a cada tipus de necessitat. I diríem que quasi per a cada tipus de situació. Troba el teu en funció de la reunió, audiència i entorn. Pots trobar micros de corbata, de diadema, de mà, de sobretaula, inalàmbrics o per cable. Cada un és l’adequat depenent d’uns factors concrets, inclús de les preferències de la persona que l’utilitzarà.

 

Confia amb els nostres professionals per prendre la decisió correcta. Si vols diferenciar-te en la teva pròxima trobada empresarial, no oblidis consultar als nostres experts audiovisuals, Ells t’ajudaran a resoldre els teus dubtes i donar-te coherència a la teva inversió en equips de so per a esdeveniments. Parlem?

 

Equips Audiovisuals de lloguer amb EIKONOS

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.