06 noviembre

Equips audiovisuals per a realitzar una videoconferència amb èxit

Internet ha canviat la manera en què ens comuniquem. No només en l’àmbit personal, també en el professional. Gràcies als equips per a realitzar una videoconferència, estalviem desplaçaments i les empreses poden operar amb equips deslocalitzats sense cap inconvenient. Les altes velocitats de serveis de banda ampla, cada vegada més veloces, estables i amb menys latència, afavoreixen aquestes experiències.

L’important és comptar amb un canal solvent que ens ajudi a portar el nostre missatge amb claredat i de manera professional. És important aquest apunt ja que segur que has viscut alguna situació en la qual intentaves connectar amb el teu equip via remota i per temes de connexió o per problemes amb el dispositiu, la senyal no era l’esperada.

En aquests moments, la frustració ens embriaga. No hi ha res més desesperant que preparar-nos per a un meeting i que la imatge es talli, no s’escolti bé… en definitiva, sorgeixin imprevistos que no podem acabar de controlar.

 

Els millors equips audiovisuals per a realitzar una videoconferència

Ja sigui per a aplicacions corporatives, governamentals o educatives, l’ús dels sistemes de videoconferència facilita les reunions eficients i productives que es poden dur a terme de manera instantània en tota la ciutat, l’estat o en múltiples punts a tot el món. Els sistemes de videoconferència d’alta definició proporcionen una eficiència dramàtica en el temps i un estalvi en costos.

Hi ha diversos elements que val la pena tenir en compte:

  • Condicions i lumíniques de la sala on es durà a terme la reunió. Programa les cites millor durant les hores del dia. Et veuran millor i dependràs menys de la llum artificial, molt més freda i moltes vegades insuficient.
  • Monitors i pantalles. No series el primer en programar una videoconferència i després aparèixer amb el teu portàtil de 13 polzades per a la connexió. No, no és el més adequat. Compta amb pantalles prou grans perquè la comunicació sigui eficient i natural.
  • Micròfons, equips d’àudio i speakers. No confiïs l’àudio als equips de so d’un ordinador o d’un mòbil. Assessora’t adequadament de quines són les solucions de so idònies per a les sales des d’on emets. Així garantiràs que tots t’escoltin bé i la conferència surti perfecta.
  • Parleu el mateix idioma? Quan es realitza una videoconfèrencia on no tots comparteixen el mateix idioma, els equips de traducció simultània en temps real permet als membres de l’audiència escoltar presentacions en l’idioma de la seva elecció i mantenir-se involucrats durant tota la xerrada. Per a persones amb problemes d’audició, també està disponible la transmissió simultània de text.

 

A Eikonos comptem amb anys d’experiència i els equips audiovisuals necessaris per a realitzar una videoconferència. Els nostres sistemes de videoconferència HD de Tangberg, Polycom i Vidyo utilitzen Internet (IP) per a la connectivitat, per la qual cosa no requereixen connexions de línia telefònica especials. Videoconferència d’alta definició a l’abast de tot el teu equip. Parlem!

 

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.