23 febrero
La alfombra roja requiere de equipamientos audiovisuales

Equips audiovisuals amb els que enlluernar en la catifa vermella

El fet que el nostre esdeveniment disposi d’una catifa vermella li proporciona un gran glamour. És senyal de que personalitats i personatges cèlebres assistiran a la nostra celebració. Allà els fotògrafs faran la seva feina, des del trajecte per la pròpia catifa vermella en sí com la posant en el photocall. Això vol dir que serà una de les zones més fotografiades del nostre esdeveniment, pel que hem de prendre especial atenció a tot el que tingui relació amb aquesta. Una bona localització, el fet de que la moqueta estigui impoluto i, per suposat, la millor il·luminació faran de la teva catifa vermella el centre de totes les mirades. Per això, s’ha de ser conscient de la seva importància per seleccionar els equips audiovisuals que fagin que les estrelles que passin per allà brillin tant com es mereixen.

Por què cuidar especialment la catifa vermella

Les celebrities que assistiran al nostre esdeveniment tenen comunitats de fants que les segueixen en xarxes socials i que no desaprofitaran l’oportunitat d’un esdeveniment per pujar una imatge a facebook, twitter o instagram. Per això hem d’estar especialment preparats ja que aquestes fotografies seran vistes per milers de persones i l’escenari ha d’estar impecable per generar únicament comentaris positius d’ell.

La il·luminació és un punt que s’ha de tenir en compte quan parlem tan de medis de comunicació digital com tradicional. Tan els de nivell general com els especializatzat han de poder treballar en bones condicions per treure el millor material visual a la cobertura de l’esdeveniment.

Un altre punt important en aques sentit és el photocall en sí. Es tracta d’un lloc de pas obligat en el que els fotògrafs dels medis de comunicació esperen per poder realitzar les fotografies que a posterior es penjaran en les seves pàgines web o la premsa. Aquí la correcta il·luminació també és de vital importància. 

Cas d’èxit: la Gala FIM Awards de Moto GP

Eikonos va ser l’empresa encarregada de que tots aquests aspectes sortíssin a la perfecció durant la Gala FIM Awards de Moto GP que es va celebrar el novembre de l’any passat en el Palau de Congressos de València. Conduida pels presentadors Izaskun Ruiz i Gavin Emmett, va ser un gran aconteixement pel món esportiu. I abans de l’entrega dels pertinents guardons, els convidats van anar arribant per la catifa vermella. Un moment molt imporant ja que una bona il·luminació, el diseny del photocall i les càmares dels professionals de la fotografia, van fer possible unes instantànees impecables que la premsa va difundir.

Gràcies a l’amplia expericència d’Eikonos va poder assessorar a l’organització. La recomenació de la millor configuració dels elements per a que l’esdeveniment lluís el millor possible és una de les bases del treball realitzat. Tòtems, caps móbils, focus de retall, barres d’il·luminació LED, canyons de seguiment… Cada cas concret requerirà d¡una solució específica. Des de Eikonos s’estudia cada un dels casos per aplicar allò que vagi millor amb cada resultat. Tot això està a disposició del client per aconseguir l’efecte final deslumbrant que s’està buscant per a que l’esdeveniment sigui perfecte.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.