10 diciembre

Equipaments audiovisuals per a sorprendre en el punt de venda

Arriba cap d’any i toca fer balanç de com han anat les accions comercials, així com el retorn de les inversions realitzades. Un fet que normalment perdem de vista és que la forma de gestionar els audiovisuals en el punt de venda condiciona l’aspecte dels aparadors i interiors de centres comercials, cosa que acaba esdevenint determinant en el volum de vendes i, per tant, en els resultats de negoci.

Gràcies a la tecnologia, els recursos audiovisuals cada vegada són més innovadors i impactants i, com a marca, ens veiem obligats a estar al dia de les tendències del sector per aconseguir impactar en el públic.  Si encara no has provat eines d’interacció a través de la tecnologia 3D, la cartellera digital o la realitat augmentada, és el moment de posar fil a l’agulla per incloure’l en els pressupostos del nou any.  

Els audiovisuals en el punt de venda milloren l’experiència del visitant ajudant a que recordin la marca més enllà de l’esdeveniment o fira en el qual s’hagi promocionat.

Com captar l’atenció amb audiovisuals en el punt de venda?

Per a cridar l’atenció dels nostres possibles clients hem de recolzar-nos en els equipaments audiovisuals per al punt de venda tot fent que aquests es converteixin en el nostre aliat més fidel. S’ha de tenir en consideració que l’objectiu principal és diferenciar-nos dels competidors tot aconseguint que les persones prefereixin entrar al nostre local.

Respecte als equipaments audiovisuals per a captar l’atenció de possibles clients, una de les solucions estrella són les pantalles interactives. A través d’elles aconseguim que l’usuari es relacioni amb nosaltres de manera indirecta. Oferint una via atractiva per a respondre enquestes, participar en jocs, o facilitar informació sobre necessitats personals, recopilarem dades que ens ajudaran a prestar un servei més personalitzat. És una manera poc intrusiva de presentar els nostres missatges i interactuar amb el públic en un entorn en el qual el client és el que decideix de forma voluntària participar en l’acció que proposem.

Avantatges dels equipaments audiovisuals en els punts de venda

  • Storytelling. Explicar d’una manera diferent la proposta de la companyia sense ser intrusius.
  • Captar l’atenció dels clients. És molt important que el vianant es fixi en el nostre aparador o stand perquè prengui la decisió des del primer moment de valorar en profunditat quins serveis o productes oferim. Aquesta primera crida a l’acció tan difícil d’obtenir, es fa més fàcil si ens recolzem en vídeos o elements de disseny en pantalles LED.
  • Renovar la imatge de la teva empresa tot oferint innovació, frescor i sofisticació. Apostar, per exemple, per pantalles de gran format convertirà el nostre punt de venda en un espai singular que convida a visitar-lo dedicant-li més temps.
  • Diferenciar-te de la competència. En zones comercials molt competitives, hem d’invertir en la nostra aparença exterior per ser diferents i més impactants. Ho podem resoldre a través del lloguer d’equipaments i l’assessorament de professionals del sector, els quals podran indicar-te les millors opcions per assolir els teus objectius.

Amb aquests tips per a incloure audiovisuals en el punt de venda podràs atreure els consumidors d’una forma creativa i atractiva. T’agradaria comptar amb un pressupost personalitzat? Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.