29 enero

Equipament necessari per a l’èxit d’un esdeveniment esportiu

Durant anys, l’esport ha estat una activitat que atrau multituds. A més del seu caràcter lúdic, els valors que representa la seva pràctica l’ha convertit en un dels tipus d’esdeveniment preferits de les empreses, en els quals participen com a patrocinadors en multitud de formats.

El patrocini està present en l’estratègia de màrqueting de les empreses més grans a escala mundial. Tot i que no s’ha d’infravalorar el poder dels patrocinis locals per a companyies més petites i de nínxol.

Si busques divulgar les qualitats de la teva empresa d’una manera natural sense necessitat de passar per la publicitat tradicional, els esdeveniments audiovisuals són els teus aliats.

Quan es té al cap dur a terme un esdeveniment, afloren dubtes sobre l’estratègia a seguir i l’equipament en esdeveniments esportius que hem d’utilitzar per a tenir el màxim abast sense perdre qualitat d’imatge i so.

Abans de decidir quin equipament audiovisual llogarem, hem de concretar la mida de la sala, poliesportiu i estadi on es durà a terme, si en un espai interior o exterior, així com el nombre d’assistents que acudeixin a aquest.

Equipament audiovisual per a un esdeveniment esportiu reeixit

És tan important encertar amb la localització com disposar del material audiovisual adequat al resultat que esperem. Sense importar el tipus d’esport que es tracti, els mitjans audiovisuals són components de gran importància, ja que gràcies a ells l’esdeveniment serà més atractiu tot cercant, en la mesura del possible, que sigui una cita memorable.

A continuació, t’indiquem la tecnologia necessària:

  • Pantalles LED de gran format (mòbils i fixes), juntament amb la megafonia ajustada als espais. Pensa que els assistents no es volen perdre cap detall de què passa en la meta o zona de joc. Dona l’oportunitat a tots de visualitzar els plasmes, siguin on siguin.
  • Si l’esdeveniment és llarg, hauràs de coordinar les solucions d’il·luminació per a l’esdeveniment durant el dia i també a la nit. Alguns esdeveniments de llarga duració, com l’IRONMAN Barcelona en el qual vàrem col·laborar a Eikonos, respon a aquesta necessitat. Amb bons focus i acústica pots crear moments èpics.
  • Compta amb càmeres, unitats mòbils i enllaços, per a cobrir l’esdeveniment des de diferents punts i retransmetre en directe per streaming perquè es pugui seguir tant a la televisió com per internet.
  • Tan important com el material és l’equip tècnic i humà amb domini de la taula de mescles i el muntatge de l’equipament audiovisual. Comptar amb un equip professional garanteix que l’esdeveniment sigui un èxit total.

No importa el tipus de cobertura de l’esdeveniment esportiu. Disposar d’un excel·lent equipament audiovisual millora l’experiència i afavoreix que les emocions de tots els assistents estiguin a flor de pell.

Amb molts anys d’experiència en el mercat, a Eikonos tenim a la teva disposició el millor equipament per a esdeveniments esportius. Sempre compromesos amb cada un dels projectes que realitzem, per això brindem als nostres clients la seguretat i la confiança que mereixen. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.