18 septiembre
Equipamiento audiovisual para salas de reuniones

Reunions més productives amb l’equipament audiovisual per a sales de reunions

Els espais polivalents s’han convertit en un espai imprescindible en moltes companyies. Són sales on es poden presentar un producte, reunir-se amb clients o proveïdors per negociar diferents condicions o citar al propi equip per treballar sobre algun projecte i posar punts en comú.

Aquestes reunions solen ser clau a l’hora de prendre decisions o marcar estratègies per a un projecte. D’aquí la importància de comptar amb un entorn adequat. En aquest sentit, els recursos audiovisuals s’han convertit en un element molt present i l’equipament per a sales de reunions és un must en els pressupostos anuals.

Tens clar ja el per què? Segueix llegint!

 

Per què invertir en equipament per a sales de reunions

Sens dubte l’equipament per a sales de reunions té un objectiu: millorar els resultats de la nostra reunió. Per a això, és vital disposar de displays o projeccions de gran format per facilitar el visionat d’informacions, ofertes, vídeos, demostratius… parlem de monitors de gran format (tàctils o no), projecció o fins i tot pantalles de leds d’alta resolució.

 

ENTORNS COL·LABORATIUS

Un dels punts més complexes és la infraestructura de cablejat necessària, la connexió amb cables per la taula dels portàtils, tablets que utilitzem per controlar la presentació… Per a això, és aconsellable equipar-les amb entorns col·laboratius que permetin la connexió sense fil per transmetre les imatges o presentacions tant en PCs, tablets o mòbils. A més, alguns dispositius permeten mostrar fins i tot elements simultanis en pantalla per si és una múltiple reunió i és necessari comprar diferents elements.

 

OFERIR FACILITATS

Aquests dispositius estan pensats per oferir diferents facilitats en les diferents sales de reunions dutes a terme en les seus corporatives de qualsevol organització. Des de facilitar la comunicació i l’intercanvi de dades, fins a aconseguir una millor exposició de la informació, l’equipament audiovisual en un espai tan crucial per una empresa com la sala de reunions, sempre suma a favor nostra.

 

OPTIMITZACIÓ

Un equipament audiovisual adequat ens ajudarà a optimitzar el temps, presentar els diferents continguts o informació a través d’un projector farà que aquests es transmetin de manera més ràpida.

El mateix passa si ho fem a través de sistemes de difusió tipus e-meeting, videoconferències o streaming, els quals permeten que la informació arribi a més audiència i en menys temps. A més, s’aconsegueix captar millor l’atenció gràcies a l’impacte visual que podem aconseguir en una bona presentació, per exemple.

 Equipament audiovisual per a reunions

 

Transformació digital mitjançant equipaments audiovisuals

La incorporació de noves tecnologies ens obre a nous models de treball, arribant inclús a redefinir el nostre propi; també a noves oportunitats de negoci o actuació i ens converteixen en empreses més eficients que milloren la seva productivitat, les seves vendes o redueixen els seus costos gràcies a la tecnologia.

Aquest nou entorn digital afavoreix la productivitat de la nostra organització. S’incrementa la participació dels assistents, s’agilitzen les reunions i s’estalvien costos en temps i desplaçament dels assistents. La tecnologia convida a ser partícips i els nostres treballadors es senten més involucrats i acaben sent més partícips en les diferents reunions o projectes que s’aborden en l’organització.

Tot això porta a una millor consecució d’objectius. Un millor equip audiovisual ens permet observar de manera més detallada tot allò relacionat amb el nostre entorn.

Compartir la informació o dades de la nostra empresa a través de la digitalització afavorirà el treball de les persones, la seva participació i el treball per millorar o corregir accions serà major i de més qualitat.

 

Si vols que les reunions a la teva seu corporativa prenguin un nou rumb, a EIKONOS estem preparats per ajudar-te. Compta amb equipament per a sales de reunions i observa tu mateix el canvi. Parlem!

 

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.