21 agosto
Alquilar proyector para eventos

Com encertar en el lloguer de projectors per a esdeveniments professionals

El poder de la imatge és inqüestionable i pocs s’atreveixen a realitzar una important presentació en públic sense la seva ajuda. La imatge aporta valor, enriqueix el contingut, suporta la nostra paraula i atreu l’atenció del públic.

En els esdeveniments, les eines audiovisuals són protagonistes i cada vegada les empreses dediquen més recursos i esforços per captar l’atenció dels visitants: amb timelapse, solucions interactives, mapping, realitat augmentada… Però no ens podem oblidar dels “bàsics”.

Una pantalla de plasma o un projector són imprescindibles per al dia a dia a més de salvar molts imprevistos si falla alguna cosa en l’espai a on anirem a parlar. Si el teu és tenir sempre l’última tecnologia, llogar un projector per a esdeveniments és el que necessites.

En els últims anys, els projectors han evolucionat considerablement i trobem una àmplia gamma que fa més fàcil qualsevol esdeveniment però que ens complica la feina de decidir-nos per un model concret.

A continuació, us deixem una llista d’aspectes importants a tenir en compte que us ajudaran a triar un bon projector per al vostre proper esdeveniment audiovisual.

 

Com encertar amb el lloguer de projectors per a esdeveniments: factors a considerar 

 

Grandària de la projecció i distància

Hem de tenir clar a on anem a fer la presentació, la dimensió de la sala i a què ens enfrontem. D’això dependrà la potència del nostre equip i la nitidesa de la imatge. No tots els projectors per a esdeveniments són vàlids per a qualsevol distància o mida de pantalla.

 

Resolució

La resolució d’un projector determina la relació d’aspecte i la definició de la imatge. Depenent de l’ús que se li vagi a donar i de la mida de la pantalla, no necessitarem recórrer a resolucions més altres, com Full HD o 4k. A nivell de relació d’aspecte, difícilment recorrerem a projeccions 4/3; l’estàndard actual és el de 16/9.

Els rangs de potència són molt amplis, així com els tipus d’òptica per adaptar-nos a les diferents grandàries de projecció o les diferents distàncies en les quals ens podem veure forçats a treballar.

 “Des de 1.000 a 40.000 lúmens de potència lumínica o de 40 centímetres a 30 metres de distància de projecció el ventall d’equips ha de ser ampli per cobrir totes les variables”.

 

Il·luminació de l’espai

L’ambient lumínic de l’espai és crucial per valorar l’ús de la projecció o fins i tot descartar-ho. Concretament valorarem la llum que incideix de forma directa sobre la pantalla.

Un dels factors que determinen la qualitat de la imatge és el contrast, és a dir, la relació entre la presència de llum i l’absència de la mateixa. Si la nostra pantalla no està prou fosca en absència de projecció, no tindrem els “negres” que contrastin i ens perfilin la imatge projectada. Encara que utilitzem un projector súper potent en certes circumstàncies, la projecció no és la solució.

 

Lloguer de projectors EIKONOS

 

D’altra banda, podem determinar la potència de la llum necessària tenint en compte la superfície a cobrir i el nivell de penombra o foscor a la sala. Per a un cinema, per exemple, encara que la pantalla pot ser molt gran, la sala està molt fosca pel que utilitzarem menys potència que per a una pantalla equivalent en una sala de reunions on la llum ambiental és molt superior.

 

Soroll de fons

Els projectors de més potència solen produir més soroll de fons a causa dels sistemes de ventilació que precisen. En aquests casos, cal valorar el seu ús si no és que els podem situar lluny del públic o aïllar-los per evitar les molèsties a la nostra audiència. De totes maneres, la millora de la tecnologia i l’ús de noves fonts de llum com el làser permeten fabricar equips cada vegada més silenciosos.

 

Ús intensiu ocasional

Un altre dels factors a l’hora de lloguer un projector per a esdeveniments són les hores d’ús que li anem a donar.

Els projectors tenen un element principal fungible: el llum. Si l’equip s’anirà a utilitzar esporàdicament, la relació qualitat-preu dels llums d’incandescència és la més adequada. No obstant això, en cas d’ús intensiu diari, la solució són els projectors amb tecnologia làser amb durabilitat de fins a 30.000 hores.

 

Des d’Eikonos, com a professionals i especialistes en el sector, oferim al client les millors prestacions en funció de les diferents necessitats del seu esdeveniment. Per això ens encarreguem de decidir quin és el lloguer de projectors per a esdeveniments ideal per a la teva empresa, escollint el model adequat dins de la nostra gamma de productes.

Necessites més informació? Parlem del nostre servei de lloguer d’equips!

Lloguer d'equips

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.