03 septiembre

Per què haig d’emetre un esdeveniment empresarial en streaming?

Els esdeveniments corporatius continuen sent un imprescindible en les agendes del nou curs empresarial. Generen confiança i ajuden a divulgar les nostres bondats i a vendre productes. És una manera seriosa i respectable de relacionar-nos amb distribuïdors, proveïdors i clients. Però els temps han canviat i, emetre un esdeveniment empresarial en streaming, ens ajudarà a arribar a tothom amb un sol click.

Igual que en un acte a nivell presencial, en una emissió digital no podem deixar res per fer, compte sempre amb professionals amb experiència en streaming per a esdeveniments empresarials perquè no s’escapi cap detall.

L’emissió d’un esdeveniment empresarial via streaming ens dóna l’oportunitat d’ampliar d’una manera significativa la presència online de la nostra empresa i/o marca, així com l’audiència dels nostres continguts.

Planteja el streaming com un canal de comunicació rentable i efectiu, ja que a més de ser possible realitzar-lo amb un cost assequible, si arribem a ser prou creatius ens pot oferir moltíssimes possibilitats de personalització. Ara bé, si l’esdeveniment és dut a terme per una empresa que brindi serveis de streaming professional i es realitza una campanya de difusió prèvia, és més fàcil que els continguts arribin a més nínxols.

Raons per a emetre un esdeveniment empresarial en streaming

  • Major impacte i abast: quan emets el teu esdeveniment empresarial en streaming augmentes el seu impacte, la seva difusió i el número de la seva audiència, la qual cosa es tradueix en un major abast. Gràcies a les xarxes socials i el seu poder de segmentació, podem augmentar l’abast publicant primer l’esdeveniment a la nostra fan page i després promocionar-la. Així, tenim l’oportunitat d’obrir nous nínxols de mercat, arribar a públics d’altres edats o incidir en la nostra audiència actual a través de missatges personalitzats i remarketing.
  • Interaccions: el simple fet de compartir la transmissió del teu esdeveniment en xarxes socials permet que puguin fer comentaris en directe, conversar i establir una conversa de tu a tu que amb altres canals publicitaris és impossible d’aconseguir.
  • Prolonga la vida de l’esdeveniment: pots reemetre l’esdeveniment, donar l’oportunitat que es vegi en diferit, enviar un enllaç per mailing… en definitiva, la gravació té vida més enllà de l’acte en si.
  • Fàcil accessibilitat: al teu esdeveniment pot veure’s en qualsevol part del món. Digues adéu a les barreres geogràfiques que et limitaven fins ara.
  • Possible rendibilització del contingut: les empreses poden introduir anuncis i fins i tot cobrar per subscripció o drets de transmissió en altres llocs webs que es trobin interessats en compartir el contingut de l’esdeveniment.

Ara que ja coneixes algunes dels avantatges d’emetre un esdeveniment empresarial en streaming, no tens excuses per a no començar a fer ús d’aquesta eina de comunicació tan potent.

Vols més informació sobre solucions tecnològiques i tarifes?

Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.