20 octubre

Els sector amb més èxit a l’hora de realitzar un esdeveniment audiovisual

Els sector que solen tenir més èxit a la hora de realitzar un esdeveniment audiovisual acosutmen a ser els relacionats amb mitjans de comunicació, agències, espectacles, actes institucionals o corporatius i els desenvolupats en l’àmbit esportiu. I és que dur a terme un esdeveniment d’aquestes característiques és una cosa que cal fer amb molt de compte i cuidant el detall, una cosa en el que no en tots els sectors destaquen. 

Mitjans de comunicació i agències

Al ser professionals de la imatge en tots els sentits, els mitjans de comunicació i les agències de publicitat tenen més clar que un altre tipus d’empreses el que volen en un esdeveniment audiovisual. Això vol dir que la informació i l’assessorament són claus, ja que els professionals són qui millor poden donar pautes per aconseguir l’èxit. Les gales d’entrega de premis, els esdeveniments popular i treure l’espectacle del propi treball al carrer són algunes de les iniciatives que es mouen en aquest sector.

Espectacles, els grans protagonistes

La seva concepció moltes vegades ve ja marcada amb una sèrie de pautes que fan que l’esdeveniment audiovisual sigui un gran impacte. Des del principi, el disseny de l’actuació té present la il·luminació, la possibilitat de dur a terme projeccions i l’ús de grans pantalles per arribar a tot el públic. A més a més, es tracta d’un sector que està en constant evolució i que cerca sorprendre a l’espectador amb noves idees, aplicacions diferents de la tecnologia, vestuaris impressionants i tot allò que la posada en escena sigui innovadora.

Actes corporatius: les grans empreses porten l’iniciativa

I és que no hi ha res millor que tenir una potent marca recolzant un gran esdeveniment. Això és una de les principals claus de l’èxit, ja que els assistents i qui escolti parlar de l’acte a través de les xarxes socials o els mitjans de comunicació que identifiquen la ensenya com una cosa de prestigi. És el cal, per exemple, de L’Óreal, que va organitzar amb Eikonos el L´Oréal Business Forum, on es van utilitzar una pantalla LED de 6 mm en l’escenografia, al mateix que temps que es van fer servir quatre pantalles de retro projecció. El resultat, sens dubte, és espectacular i contribueix a seguir construint la imatge d’aquesta gran marca.

Les institucions també tenen molt a dir

En la immensa majora dels actes institucionals la multitud és un factor important. Per una banda, a nivell tècnic cal tenir present en la realització de l’esdeveniment que són moltes persones les que han de seguir-lo amb tot el realisme possible. Per altra banda, no s’ha d’oblidar que els assistents han de tenir una posició privilegiada, ja que els actes institucionals estan pensats per obrir a la societat una part de les nostres administracions i governs.

Aquest tipus d’actes tenen en compte un fort recolzament per part de les diferents institucions i, com hem dit anteriorment, també estan recolzats per una important afluència de públic. Això, unit a una bona realització tècnica, és el que es du a terme en aquests tipus d’esdeveniment per a tenir un gran èxit. 

Els esdeveniments esportius: els aficionats són els que manen

Si en els actes institucionals parlàvem d’un fort recolzament de la societat, això és una cosa que adquireix una altra dimensió en els esdeveniment esportius. Els aficionats són els que fan possible que els esports de competició segueixin existint i per això s’ha de tenir molt en compte quan s’organitza un esdeveniment en aquest sector. La importància de que el públic tingui la possibilitat de connectar amb els protagonistes del dia és el que porta a la col·locació de grans pantalles amb característiques tècniques excepcionals que possibiliten un seguiment a temps real de l’esdeveniment que els fa viure’l i gaudir-lo.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.