02 enero

Els millors esdeveniments audiovisuals d’EIKONOS en 2017

Comença el 2018 i deixem un any espectacular del que mereix fer un repàs. Uns mesos intensos que ens han deixat molts moments, innovació i afany de superació cada dia.

Però, quins han sigut alguns dels millors esdeveniments audiovisuals d’EIKONOS en aquest últim any  en el que hem participat com a experts en el sector audiovisual? T’ho expliquem!

El nostre resum de 2017

Un any en el que les grans cites han sigut protagonistes. En l’àrea esportiva ho vam passar en gran en l’Ironman de Barcelona. Els espectadors van tenir l’oportunitat de viure-ho en primera persona gràcies a les dos pantalles LED de 5.9mm d’EIKONOS. Una d’elles es va situar a l’exterior per poder visualitzar la competició des de fora i l’altra a l’interior de la carpa per poder oferir un suport total i un briefing als participants.

També en la mateixa ciutat, en el Saló de l’automòbil de Barcelona 2018, vam participar en diferents stands i vam donar cobertura a la part audiovisual gràcies als nostres equips tècnics.

Junt a Dorna Sports, en vam ficar de ple al món del motociclisme, ajudant a que la Gala FIM Awards MotoGP fos encara més espectacular, si es podia.

2017 també ha sigut un any de commemoracions. A EIKONOS ens hem encarregat de l’enginyeria tècnica audiovisual del 30 aniversari de la inauguració del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. No vam ser menys els 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92.

També vam tenir el nostre lloc durant el Congrés més internacional de la ciutat comtal, el Mobile World Congress de 2018 a Barcelona. L’espai per als nous emprenedors anomenat 4 Year From Now (4YFN) i organitzat pel Mobile World Capital Barcelona Foundation. Vam ser partners audiovisuals i així vam permetre a startups, inversors, institucions públiques i espectadors de l’esdeveniment, descobrir, crear i llençar nous negocis i col·laboracions en el dinàmic món de les noves tecnologies.

Al 2017 ens vam encarregar, així mateix, de la presentació de la nova novel·la de Dan Brown, Origen. Busquem sorprendre amb la producció superpanoràmica formada per 7 projectors Full HD sincronitzats. Podeu veure aquí la simulació.

Ha sigut un any intens que esperem superar al 2018. També, paral·lelament als nostres treballs i reptes, el nostre canvi d’oficines ha suposat un salt significatiu en l’empresa, permetent-nos disposar de més espai i millor servei per a futurs projectes, així com seguir sent un referent en el sector audiovisual.

Gràcies a tots els que heu comptat amb nosaltres i benvinguts als projectes d’aquest nou any! Ens encantarà tenir-vos a prop al llarg dels mesos que estan per arribar i entusiasmar-nos, com sempre, amb les vostres propostes i necessitats… per ajudar-vos a fer realitat els vostres esdeveniments. Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.