10 abril
ventajas del Storytelling audiovisual

Els avantatges del Storytelling audiovisual en els teus vídeos corporatius

El Storytelling (o art d’explicar històries) s’ha convertit en un element essencial en aquesta nova era de la comunicació. Avui la publicitat i el marketing no es conformen amb presentar o vendre un producte de manera tradicional, si no que es busca transmetre emocions, valors, sentiments, estils i filosofies de vida. I com ho expliquem serà part de l’èxit… o del fracàs de la nostra campanya, esdeveniment, festival o congrés.

Hem de connectar amb el nostre públic i cada text, imatge i vídeo compten. Però la línia entre un missatge atraient i un claim de venta és molt prima. Com aconseguir el nostre missatge sense resultar agressiu però connectant amb el client objectiu? Sabent explicar les nostres motivacions. Sí, és hora de conèixer els avantatges del Storytelling audiovisual, un recurs narratiu a tenir en compte en la creació de continguts.

Per què hauries de cuidar el teu storytelling (ara més que mai)

  • Per com reforça el branding. Les marques poden interactuar amb la seves audiències a través dels vídeos i de les sensacions i emocions que aquests creen. I aquí radica un dels pilars de la comunicació: ser capaços de crear contingut que interessi. I a més, adaptat als nous temps. Saps de què parlem? A Eikonos t’ajudem amb la teva estratègia de continguts audiovisuals.
  • Per la credibilitat que aporta a la teva audiència. Les històries apropen al consumidor a l’empresa d’una manera molt més personal i intensa. Aconseguir connectar amb les emocions dels teus usuaris t’ajudarà a establir un vincle molt més durador.
  • Per la profunditat amb la que arrela en l’usuari. El públic busca experiències. Les grans marques ho saben, ja no es tracta només de vendre un “producte” si no tot el que el rodeja. Com s’ha creat, qui ho ha dissenyat, quin influencer l’utilitza… Mostra al món aquest lyfestyle al que està associada la teva marcva i per què estar a prop teu val la pena.
  • Per com presenta tot com si fos fàcil. Al resultar atractives, les històries juntament amb els seus personatges i vivències, són molt més fàcils d’entendre i recordar. Per això l’audiència se sent més atreta per aquest tipus de contingut que aconsegueix transmetre idees de manera molt més fàcil. Tot flueix… Com a empresa sabràs que aconseguir aquesta màgia és tremendament complicat.
  • Per les bones sensacions que provoca. Una de les principals cerques (i conseqüències) del Storytelling és la identificació. Les històries properes, les del dia a dia, poden crear un sentiment molt important en els espectadors: la identificació. Si un espectador es veu reflectit en la història que li expliquen, es crearà un vincle i una confiança en la marca molt important.
  • Per com ajuda a la marca a reinventar-se. La possibilitat d’explicar històries i de fer-ho com vulguem gràcies als recursos audiovisuals, fa possible reinventar-se una i mil vegades. El Storytelling obre noves portes a les empreses. És la nostra oportunitat per mostrar-nos al món d’una manera renovada, transparent, propera, divertida, desitjable.

 

Busques aquestes emocions en la teva marca però no saps com dur-ho a terme? Vols aprofitar els avantatges del Storytelling audiovisual per connectar amb la teva audiència? Compta amb nosaltres i coneix aquesta i altres tendències audiovisuals. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.