06 junio

Els avantatges del lloguer d’equips audiovisuals en una convenció

Finalment has decidit participar en l’organització d’una convenció o trobada important? Sigui quin sigui el teu grup professional, gremi o professió, hem de seguir una sèrie de pautes que ens assegurin realitzar l’acte de forma correcta i sota un entorn i una dinàmica favorable per a tots els assistents.

Seguin els 8 passos per organitzar una convenció corporativa d’èxit, alguns dels factors claus són aconseguir un bon equip de professionals tècnics i preparar un bon material audiovisual acord amb l’aforament, el tipus de públic i a la temàtica de l’esdeveniment.

En aquest sentit alquiler de equipos audiovisuales será una decisión a tener en cuenta ya que queremos amortizar la convención lo mejor posible y asegurando a la vez un material de calidad.

Rentable i fiable

A vegades, creient que ens sortirà molt més econòmic, ens aprovisionament del propi material audiovisual que disposem a la nostra casa o oficina. Sense anar més lluny de la veritat: el que realment estem aconseguint és forçar un material d’ús domèstic per a un ús molt més exigent, quan en realitat, hem d’utilitzar equips professionals de major rendiment, potència, resolució i preparats per a un ús intensiu. En definitiva, tenim molts punts per a que el televisor o el projector de casa s’avariïn i haguem de pagar finalment el manteniment o arreglar-ho o, inclús, la substitució del nostra aparell elèctric.

Davant d’aquesta problemàtica, existeix una alternativa molt més fiable, còmode i segura: llogar el material. Amb aquesta solució, comptarem amb un material d’última tecnologia, especialment creat per a un ús freqüent i per a tots els actes tals com les convencions, conferències, fires i altres tipus d’esdeveniments.

Comoditat en la instal·lació i desplaçament

Un altre dels avantatges del lloguer d’equips audiovisuals és la tranquil·litat que tenim en el moment del seu muntatge.

A EIKONOS comptem amb un servei d’instal·lació i muntatge. A art del propi lloguer del material, comptem amb un equip de professionals formats per a la seva instal·lació i ús. És el que anomenem lloguer clau en mà, és a dir, tot llest per a que gaudeixis del servei que et podem oferir i que l’esforç dedicat a la preparació de la convenció es converteixi en tot un èxit.

A la vegada, el fet de llogar material suposa no tenir que preocupar-te pel trasllat o desplaçament fins al llocs de l’esdeveniment: l’equip de professionals simplement vindrà amb el teu material llogat, l’instal·larà, t’ajudarà a tenir-ho tot llest i, una vegada hagi acabat la jornada, se’l endurà per a que puguis ocupar-te del que realment és important, els teus clients.

Totes les facilitats al nostre servei 

A més a més de les avantatges tècniques que ofereixen les solucions audiovisuals, existeix una altra virtut associada al servei de lloguer: comptar amb l’assistència i el treball dels tècnics experimentats que ens ajudin a tenir tot lles per comunicar el nostre missatge a la nostra audiència.

Aquest tipus de professionals són experts en solucionar imprevistos, proposar solucions ràpides i eficaces, així com evitar que apareixien errors en l’últim moment que no sapiguem arreglar pel nostre propi compte. Què passaria si se’ns fa mal bé el projector de l’oficina al mig d’una presentació?

L’objectiu és oferir totes les facilitats possibles i no haver de preocupar-nos per saber com interactuar o com gestionar el desplegament audiovisual de l’esdeveniment.

En definitiva, el lloguer d’equips audiovisuals en una convenció suposa una avantatge clara i molt més rentable que utilitzar el nostre propi material domèstic i forçar e seu ús fins avariar-los.

A EIKONOS comptem amb un servei complet de lloguer d’equips per diferents necessitats, des de pantalles LEDS, videowalls i projectors, fins a sistemes de control, equips d’il·luminació i de so. Parlem!

Eikonos lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.